HARCÉL

Elkezdődött a Fidesz kongresszusa, Orbán Viktor is megérkezett

Orbán Viktor képet tett ki a közösségi oldalára. Tisztújító kongresszust tart vasárnap a Fidesz, megválasztják az elnököt és az alelnököket is. Ez lesz a XXVIII. kongresszusa a Fidesznek.
  • Szerző: RIPOST

Orbán Viktor miniszterelnök korábban azt mondta, optimista, jókedvű kongresszusra készül, mivel a kormányzó párt egyre nagyobb és erősebb.

Fotó: CSUDAI SÁNDOR / origo

Elsőként Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szólal fel. A KDNP elnöke szerint pártja az egyetlen történelmi párt. Európa legkereszténydemokratább kormánya a mostani – mondta a politikus, és ezzel beteljesítették Barankovics István örökségét. A mi szövetségük értékszövetség – tette hozzá.

Semjén Zsolt szólt arról is, hogy az ellenzék ideológiailag egy katyvasz társaság lett. Látja a cégtáblát Sneider és Bauer – tette hozzá. Mára a ballib társulatot nem zavarják a nyilas házmesterek – idézte az Origo Semjént.

Az emberi minőség tekintetében a fő kérdés, hogy minket, vagy egymást utálják-e jobban az ellenzéki oldalon – mondta Semjén. Nekünk az ország a fontos, soha ennyi egyházi iskola és templom nem épült, mint a napjainkban – tette hozzá. Egyetlen templomból sem lesz pláza vagy mecset. 1,1 millió határon túli magyar kapta meg a teljes jogú állampolgárságot, így teljesült a kormány egyik legfőbb ígérete – emlékeztetett Semjén Zsolt. Soha nem látott gazdaságfejlesztés indult, mert a mi szenvedélyünk Magyarország.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?