POLITIK

Elhunyt a kerékpáros, akit elgázolt a Népszabadság főszerkesztője!

Döbbenetes fordulat a Népszabadság főszerkesztőjének gázolási ügyében! A kerékpáros a balesetet követően elhunyt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette a hírt.
címkék:

Mint arról már hírt adtunk, március 30-án az éjszakai órákban Murányi Marcell, a Népszabadság főszerkesztője, aki korábban a Blikk élén állt, elütött egy kerékpárost Budapesten, a Rottenbiller és az István utca sarkán. A helyszínről eltávozott, oda csak később, egy óra múltán tért vissza. Később a főszerkesztő a rendőrségen elismerte a cserbenhagyás tényét.

 Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy a kerékpáros súlyos, 8 napon túli sérüléseket szenvedett. Miután a hivatalos tájékoztatást kért a baleset áldozatának egészségi állapotáról, a következő választ kaptuk a BRFK sajtóügyeletétől:

Az Önök által említett ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya eljárást indított segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt M. Gábor Marcell 48 éves budapesti lakossal szemben, akit gyanúsítottként hallgattak ki. Kihallgatása során a terhére rótt cselekményt elismerte.  A kerékpáros a balesetet követően több nappal életét vesztette. A rendőrség igazságügyi orvos szakértő bevonásával vizsgálja, hogy a halála összefüggésbe hozható-e a közúti közlekedési balesettel.

A Népszabadság főszerkesztője valószínűleg nem tud a kerékpáros haláláról. Különben értelmezhetetlen, hogy néhány órája közzétett nyilatkozatában együttérzését fejezte ki a baleset sérültjének. Aki a értesülése szerint, már több mint 2 hete, április 28-án elhunyt. Remélhetőleg rövidesen sikerül feloldani ezt a megdöbbentő ellentmondást.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?