INSIDER

Egy falu gyerekcsapata szenvedett balesetet meccsről hazafelé

Bekövetkezett a „sportszülők” rémálma: meccsükről hazafelé tartó gyerekek szenvedtek súlyos balesetet. A gyerekek kisebb sérülésekkel megúszták, a másik autóban halálos áldozat is volt.
  • Szerző: Ripost

Tragédia történt szombat délután a 83-as úton Bakonyjákónál: egy személyautó ütközött egy gyerekeket szállító kisbusszal. Úgy tudjuk, a kocsiban három fiatal nő ült.

A 27 éves sofőr meghalt, egyik utasa életveszélyesen, a másik súlyosan megsérült, amikor a frontálisan ütköző két jármű az árokba zuhant.

A személyautó Pápa felé, a gyerekeket szállító kisbusz pedig Pápa felől érkezett, amikor tisztázatlan körülmények között összeütköztek. A információi szerint a kisbuszban egy Tolna megyei kis falu, Aparhant gyereksportolói utaztak hazafelé a délelőtti meccsükről. Még másfél óra lett volna az út hazafelé, amikor a baleset történt.

A mentők mind a 8 gyereket kórházba szállították, úgy tudjuk, sérüléseik nem súlyosak. Vasárnap estére egy kivételével mindegyiküket haza is engedték. Az 1100 fős Aparhant faluban egyébként nagy a sportélet, a település leghíresebb szülötte Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszó.

És ezeket olvastad már?