RIPOSTER

„Egy gyalogost agyonütött volna” – elképesztő jelenetek a Dózsa György úton

Belegondolni is félelmetes, hogy mi történt volna, ha történetesen nem egy autó, hanem egy járókelő a durva baleset elszenvedője. Leszakadt egy darab a vasúti felüljáróból.
  • Szerző: Buster

Nem várt meglepetésben volt része egy pesti autósnak péntek reggel, amikor a semmiből a motorháztetőjére zuhant egy 10 kilós betondarab. A Dózsa György útnál lévő vasúti felüljárót egyébként nemrég újították fel. Úgy tűnik, hiba csúszott a kivitelezésbe...

A hírről a Metropol számolt be a bpiautosok.hu nyomán.

Képünk illusztráció
Fotó: police.hu

„Fordultunk ki a Vágány utcáról a Dózsa György útra. A felüljáró alatt meg kellett állnunk a piros lámpa miatt. Ekkor pottyant az ölünkbe váratlanul a meglepetés. Egész életemben vártam, hogy az ölembe essen valami, de nem erre vágytam. Egy kb. 10 kilós betontömb szakadt le a trolivezetékek mellől, egyenesen a motorháztetőnkbe fúródott, a szélvédőt is megkarcolta. A fotón látszik, hogy egy darab még ott maradt, a rendőr, akivel beszéltem, azt mondta, intézkednek, hogy azt eltávolítsák onnan. A Konának nagyon erős a motorházteteje, azért nem lett látványosabb a horpadás. Egy gyalogost agyonütött volna, ha a járdán történik ez” – írta meg a portál egyik olvasója.

A fotókat Itt tudod megnézni.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?