NÍNÓ

Duplán felelhet a babakocsis férfi, aki egy gyereket vett rá a lopásra

Nagy erőkkel keresi a rendőrség ezt a férfit, aki a térfigyelő kamerák felvétele szerint egy gyereket vett rá arra, hogy emeljen el egy felügyelet nélkül hagyott női táskát Győrben.
  • Szerző: Ripost

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához. A képen látható férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2019. augusztus 31-én 20 óra körül rábírt egy gyermeket, hogy lopjon el Győrben, egy Kossuth Lajos utcai ház előtt őrizetlenül hagyott női táskát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az esetről egy közeli biztonsági kamera felvételt készített.

A Győri Rendőrkapitányság lopás vétség és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ellene.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfivel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?