KÜLFÖLD

Élő adásban mondott kínosan vicceset a cseh miniszter kisfia

A cseh miniszter kisfia a kamerák kereszttüzében hozta kellemetlen helyzetbe az apját. A miniszter rögtön elpirult a történtek miatt.
  • Szerző: Ripost

Kínos és egyben vicces pillanatot élt át a cseh miniszter a ČT24 cseh hírtelevíziónak adott interjúja közben. Martin Smolek épp élő adásban tájékoztatta a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedésekről az újságírókat, amikor kisfia besétált a képbe és megzavarta a komoly pillanatot.

Apa, kakilnom kell!

- mondta, majd amikor látta, hogy a cseh miniszter nem érzi a helyzet súlyosságát, többször is elismételte az ikonikus mondatot.

A cseh külügyminiszter-helyettesnek a járvány miatt bevezetett intézkedések miatt kellett otthonról bejelentkeznie a több százazer nézettséggel bíró televízió adásába, amikor váratlanul megjelent mellette kisfia. Smolek a kínos helyzet után nem győzött elnézést kérni. Miközben a külügyminiszter megpuszilta kisfiát, a televízió stúdiójában lévő újságíró, Zuzana Tvarůžková közölte vele: emiatt legalább olyan híres lesz, mint Robert Kelly professzor, aki a BBC-nek adott interjút az otthonából, amikor gyermekei megzavarták.

A professzor a Blesk című cseh lapnak az eset után azt nyilatkozta: a cseh miniszter kisfia iszonyatosan aranyos volt, és mivel átérezte a férfi helyzetét, legszívesebben azonnal segített volna neki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?