KÜLFÖLD

Brutálisan összeverték a migráns közeledését visszautasító nőt

Az ismeretlen támadó nem értette, hogy miért nem fogadja a 21 éves nő a közeledését. Amikor a nő arra kérte a férfit, hogy hagyja békén, akkor jól megverte.
címkék:
  • Szerző: WM

Szavakat is nehéz találni arra az esetre, ami pár napja történt Lipcse egyik forgalmas utcáján. Egy fiatal férfi a késő esti órákban megszólított egy 21 éves csinos német nőt. A provokatív és szexuális töltetű beszólásokat a fiatal nő megpróbálta nem meghallani, egy ponton azonban nála is betelt a pohár: arra kérte zaklatóját, hogy menjen tovább és hagyja őt békén. A támadó nem értette, hogy miként jön ahhoz egy nő, hogy megmondja neki, mit tegyen. A férfi erőszakossá vált, és többször brutálisan arcon ütötte áldozatát. A nő a bántalmazás miatt a földre rogyott. Azt nem tudni, hogy mennyi ideig feküdt magatehetetlenül az erősen vérző nő a földön, de végül egy járókelő talált rá, aki azonnal értesített a mentőket és a rendőrséget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

A megvert nőt kórházba szállították, ahol személyleírást adott a támadójáról: ezek szerint egy kb. 180 cm magas, akcentussal beszélő, migrációs hátterű férfit keres a lipcsei rendőrség. Sajtó értesülések szerint a nőt még három nappal a támadás után sem engedték ki a kórházból.

címkék:
És ezeket olvastad már?