NÍNÓ

Megszólaltak a brutálisan összevert kazincbarcikai nők

Hiába volt érvényben a távolságtartási végzés, B. Csaba rárúgta az ajtót a két rettegő nőre. Elszánt volt, el akarta venni a felesége életét, ami kis híján sikerült is neki.
címkék:
  • Szerző: Buster

A végletekig elszánt, brutális férfi hónapokon át kutatott Éva után, aki májusban menekült el közös otthonukból, miután B. Csaba egy törött tányérral megvágta a nyakát. Férje végül múlt hét pénteken talált rá a barátnőjénél, Annánál bujkáló nőre és nem kímélte egyikőjüket sem. Annának, aki már otthonában lábadozik, kegyes halált szánt, de a feleségét a halálba akarta kínozni. Az áldozatok a Blikknek meséltek arról a rémálomba illő napról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

erőszak

Fotó: pixabay.com

„A barátnőm tüdejét átszúrták a törött bordái, légmellel életveszélyes állapotban fekszik a miskolci kórházban. Engem tegnap engedtek haza, de a törött bordáim miatt még a lélegzetvétel is fáj, és csak mankóval tudok járni”- kezdte Anna, akinek az volt a „bűne”, hogy befogadta legjobb barátnőjét. „Elájultam. Amikor magamhoz tértem, vérben úszott a lakásom.Tárcsáztam a segélyhívót, erre Csaba újra úgy megütött, hogy beestem az ágyba”- folytatta még mindíg remegő hangon a nő. Végül a szomszédok értesítették a rendőröket és a mentőket. Utóbbiak érkeztek elsőként a lakáshoz, de amikor meglátták a késsel hadonászó B.Csabát, visszahőköltek. A férfi végül az erkélyen keresztül menekült, de a kiérkező rendőrök percekkel később elfogták.

Fotó: police.hu

Éva a feleség könnyekkel küzdve a kórházi ágyán fekve szólalt meg a lapnak. „Halálfélelmem van itt is, félek, hogy Csaba utánam jön és bosszút áll. Képtelen vagyok szabadulni tőle. Csaba az iskolatársam volt, négy éve vagyunk egy pár. Már késő volt, amikor kiderült, hogy szerepet játszott azért, hogy a bizalmamba férkőzzön. Együtt mentünk ki Kanadába, ahol segélyből éltünk. De hazatérve itthon sem dolgozott. Gyakran vett be nyugtatót, amire tablettás bort ivott. Na, olyankor aztán nem ismert sem istent, se embert. Sajnálom, hogy Annát bajba sodortam, talán ha Csabát hosszú évekre börtönbe zárják, akkor valahol új életet kezdhetek”- mondta a brutálisan összevert nő.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?