BOZÓT

Vona Gábor kisétált egy boltból, de fizetni elfelejtett

Dühösen emlékeztették a Jobbik exelnökét, hogy ki kéne már fizetni mindazt, amit csak úgy, pénz nélkül eltulajdonított. A boltvezető úgy döntött, hogy nem takargatja tovább a minimum kínos esetet. A nyilvánosság előtt szólította fel Vonát, hogy ne szórakozzon tovább, fizessen! Még a bankszámlaszámát is felajánlotta, ha Vonának nem lenne ideje arra, hogy végre elővegye a pénztárcáját.
  • Szerző: Ripost

Kínos ügybe keveredett a Jobbik mai napig legbefolyásosabb politikusa, aki a háttérből továbbra is mozgatja a pártot,

Egy könyvesboltból üzentek neki, hogy ideje lenne végre kifizetni azokat a könyveket, amelyekkel fizetés nélkül kisétált az üzletből. A kár hozzávetőleg 10 ezer forint.

A szánalmas ügy részleteiről a mai %RIPOST% napilap tudósít.

A történet úgy került nyilvánosságra, hogy Vona Gábor az új fészbúkos divathullámnak megfelelően kedvenc könyveit ajánlgatja a közösségi oldalon.

Csakhogy az egyik könyvről kiderült, hogy Vona fizetés nélkül távozott vele a könyvesboltból!  Arra hivatkozva, hogy ő a „híres Vona”, rávette az eladót, hogy a kiválasztott könyveket ne kelljen kifizetnie. Azt állította ugyanis, hogy nincs nála pénz, otthon felejtette a pénztárcáját. Persze megígérte, hogy másnap beviszi a több ezer forintos vételárat - legalább 9-10 ezer forintról van szó -, csakhogy erre aztán  sohasem került sor. Magyarán Vona trükkösen lenyúlta az egyáltalán nem olcsó könyveket.

A bolti eladónál akkor szakadt el a cérna, amikor az egyik ravasz módon eltulajdonított könyvet meglátta Vona Facebook-oldalán. Dühös lett, hogy a ki nem fizetett, magyarán ellopott könyvvel dicsekszik a bukott pártelnök.

Ezt írta ki Vona posztja alá:

„Kedves Gábor! A Fehérlófia Könyvesboltban választottad ezt a könyvet, egy másikkal együtt, de a fizetés előtt derült ki, hogy nincs nálad a pénztárcád... Mondtad, hogy majd bejössz megint, és akkor hozod az árát! Sajnos elfelejtetted rendezni... privátban küldöm a bankszámlaszámot :)”

Vona nyilvánosan nem válaszolt a felszólításra, amihez később más kommentelők ezt fűzték hozzá:

„Ahogy ezt az ígéretét, úgy tartotta be a többit is!”

 

„Vicc ez az egész.”

 

Ki volt a becsapott könyvesbolti eladó?

Időközben kiderült, hogy az átvert eladó egy ismert ember, a Moby Dick együttes basszusgitárosa, Göbl Gábor, aki amúgy a Fehérlófia könyvesbolt üzemeltetője és neves sportmenedzser egy személyben. Ráadásul Sopronban politikusként is jól ismerik.

Eredetileg a Jobbik színeiben választották meg önkormányzati tisztviselőnek, de a nyáron elege lett a Vona-féle politikából, és többedmagával kilépett a pártból. Közleményükben azt írták:

„Nem vállalhatjuk tovább "a szovjet időket idéző" pártirányítási módszereket, a leszámolásokat, a pártszakadását előidéző arrogáns vezetői döntéseket.”

Szóval Vona ellopott könyve megint csak hab lehet a tortán…

 

És ezeket olvastad már?