Létrehozva: 2018.09.03.

Volner gárdistákkal söpri ki a pártot, teljes az őrület. Katonai puccs a Jobbikban

A maradék jobbikosok ismét egymásnak estek. Volner János, a Magyar Gárda korábbi kiképzõparancsnoka a gárdistákra támaszkodva akarja megdönteni a jelenlegi pártvezetést. Puccsot szervez.

 Szó van a pártszékház elfoglalásáról, Sneider és a többiek sarokba szorításáról és lemondatásáról. Ennek érdekében az erőteljes nyomásgyakorlástól, demonstrációktól sem riadnak vissza.

A %RIPOST% információi szerint Volner János, a párt alelnöke a Magyar Gárda segítségével akarja elsöpörni a jelenlegi pártvezetést.

Volner, a Gárda korábbi kiképzőparancsnoka az elmúlt napokban többször egyeztetett a bakancsos hadak vezetőivel, akikkel mindig is jó kapcsolatot ápolt, mondhatni talonban tartott. Rájuk támaszkodva, szabályos „katonai puccsot” szervezve akarja most kimozdítani helyéről a Sneider-Gyöngyösi-féle, Vona Gábor által bábként mozgatott, árulónak minősített vezetést. Úgy értesültünk, hogy kész a haditerv, Volner csapatai rövidesen megindulnak.

 

 

Nem először kerülne sor a Magyar Gárda (Új Magyar Gárda) politikai nyomásgyakorlására a Jobbikban. Például, amikor kiderült Szegedi Csanád zsidó származása, a gárdisták körbevették a képviselő lakóhelyét, szabályosan terrorizálták, hogy távozzon a pártból.

A gárdisták nem véletlenül segítik Volnert a puccs kivitelezésében, hiszen az alelnök legendásan jó kapcsolatot ápol a bakancsos hadakkal, mondhatni ő a Gárda egyik szülőatyja. Volner kiugrott rendőrtisztként, mint a Magyar Gárda kiképzőparancsnoka kezdte politikai pályafutását.

Személyesen a nevéhez fűződik a kulcsfontosságú gárdisták toborzása, felvétele és kiképzése. Még 2007-ben az elsők között jelentkezett a frissen megalakult Gárda soraiba, melynek később országos szóvivője, sőt főparancsnok-helyettese is lett.

Az elmúlt évek viharaiban titokban mindig megőrizte a gárdista vezetéshez fűződő jó kapcsolatait, ezek felhasználásával akarja most megszerezni a hatalmat a Jobbikban.

Amikor a sokak szemében árulást jelentő néppártosodás megkezdődött a pártban, konspirált módon üzenetet küldött minden gárdistának, amiben biztosította őket hűségéről, s arról, hogy a Gárda titokban tovább él.

 

Hűsége, a gárdistákkal való szoros szövetség jeleként Volner képviselői honlapján a kiemelt képek között, negyedikként a sorban a mai napig ott tart egy gárdistákkal közös fotót.

Külön, írásban is rögzített hűségnyilatkozatban ígérte meg, hogy a párt hatalomra jutása esetén a Magyar Gárdából állami segítséggel fejleszt még ütőképesebb szervezetet. Titkos levelét szövetségük jelképeként a gárdisták azóta is maguknál hordják. Szó szerint ezt írta, s üzenete végére még egy szmájli jelet is odatett:

„A magam részéről minden erőmmel azon leszek, hogy a Jobbik kormányra jutása esetén a Magyar Gárda ne csupán életre keljen, hanem – aktív, állami segítséggel – intenzíven fejlődjön. A Magyar Gárda erősítése ugyanis minden, felelősen gondolkodó magyar jól felfogott érdeke. És senki ne aggódjon: ez remekül összefér a néppártosodással… ”

A gárdistákkal puccsra készülő Volner egyelőre altatni próbálja a pártvezetést,  a Facebookon szedáló, az éberséget elaltató, egységpárti üzeneteket tesz közzé.  Ugyanakkor egy a Népszavának adott interjúban elszólta magát, amikor béna kacsának titulálta a jelenlegi pártvezetést.

Mindeközben teljes gőzzel folyik a készülődés, a megfelelő alkalom kiválasztása, a puccs részleteinek kidolgozása.  Mikor, milyen gárdista alakulatok, hogyan, milyen eszközökkel takarítják el, vagyis kényszerítik távozásra a jelenlegi vezetést.  Volner kiképzőtiszti tapasztalatai jól jönnek a szervezés során.

 

 

A puccsisták kiszivárgott tervei szerint a pártelnök, Sneider Tamás, ha simán lemond, még kaphat valamiféle fontosabb, másodvonalbeli szerepet. Vele kapcsolatban gárdista körökben szkinhedvezéri múltja miatt még nem teljes a bizalomvesztés. Helyettesétől, Gyöngyösi Mártontól azonban muszlim országokban eltöltött évei és muszlimbarát kinyilatkozásai miatt mindenképpen meg kívánnak szabadulni, mint ahogy hasonló okok miatt az árulónak tartott Vona Gábort is végképp eltávolítanák a Jobbik környékéről is.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jelentős műsorváltozás lesz a TV2-n

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

mandiner.hu

Putyin elmondta, hogy megtámadná-e Európát

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

travelo.hu

Videó: Ez a somogyi település a húsvéti dekorációk mogulja

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-