BOZÓT

Újabb megdöbbentő részletek az akadémiai kéjbarlang ügyében

Már 10 napja feltûnően hallgat a Magyar Tudományos Akadémia, pedig rendkívüli és azonnal vizsgálatot rendeltek el a kutatóintézeti kéjbarlang ügyében. Amit továbbra sem hajlandók megmutatni senkinek. Újabb meglepő részletek.
  • Szerző: Ripost

Hiába rendelte el a Magyar Tudományos Akadémia a rendkívüli vizsgálatot a Számítástechnikai Kutatóintézetben rejtegetett kéjbarlang ügyében, egyelőre inkább mély hallgatásba burkolóznak az érintettek. Mindeközben újabb és újabb részletek derülnek ki a „tudományos kéjbarlangról”.

Hogyan rendezték be, honnan rendelték a vágykeltő, szív alakú ágyat, s hogy miképp csempészték be éjszaka a tudományos intézménybe.

 

Krimibe illő fordulatok

Nyilvánvalóan roppant kínos az ügy, nehéz bármit is mondani, mert hát hogy is kerül egy szerelmi fészek, egy kéjbarlang egy tudományos kutatóintézetbe.

Ráadásul megdöbbentő módon a botrány kirobbanásának harmadik napján váratlanul elhalálozott a tudományos intézménynek az a korábbi vezetője, aki nyilvánvalóan utasítást adhatott a kéjbarlang berendezésére,  bordélyházakat idéző szív alakú ággyal és masszázskáddal egyetemben. Mondhatni, hogy az egyik koronatanú távozott az élők sorából.

De enélkül is gyűlnek az információk az álszent módon „rekreációs szobának” becézett kéjbarlang ügyében.

 

A professzorok megtanácskozták a dolgot

A %% informátorai, akik segítettek a különös műintézmény leleplezésében, újabb meglepő tényekkel szolgáltak.

Például arról, hogy milyen gondos előkészítő munka előzte meg a szívágy kiválasztását a beavatott, magasabb rangú tudományos munkatársak, elsősorban professzorok részéről.

Szűk körben alaposan megvitatták ezt a kétségkívül fontos kérdést. Miután felmerült a „vágykeltő”  ágy ötlete, ami nagyon tetszett a professzoroknak, megbízták egyik kollégájukat, hogy nézzen körül a szív alakú fekvőhelyek piacán.

Hamar kiderült, hogy mint annyi minden másban, itt is a kínai ipar kínálja a legnagyobb választékot, tőlük rendelik a szív alakú ágyakat a világ szexklubjai és erre költeni hajlandó szexuális ínyencei, köztük immár a Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézetével.

Sürgős volt, repülőn hozatták

Egy ilyesfajta „vágy-ágy” ára nem csekélység. Jellemzően úgy 10 000 dollár, azaz nagyjából 3 millió forint egy jobb minőségű szív alakú ágy ára, de azért ki lehet fogni kedvezményesem akár 2  millióért is. Informátoraink ez utóbbi árról tudnak.

 És akkor nem beszéltünk még a tetemes szállítási költségről, amit felfelé srófolt, hogy ugyancsak nagy méretű, kizárólag speciális repülőgépeken szállítható tárgyról van szó.

Informátoraink szerint a professzor urak annyira türelmetlenek voltak, hogy elvetették az akár 6 hétig tartó tengeri szállítás ötletét, inkább a sokkal drágább repülőre szavaztak. Merthogy az ággyal kapcsolatos döntésben a kutatóintézet egy kisebb bennfentes haditanácsa döntött.

Az akadémiai professzor urak jó ízlését dicséri, hogy a hatalmas kínálatból egy visszafogottabb, de azért beépített éjjeliszekrényekkel ellátott, un. „szárnyas” variációt választottak, csak a vágyfokozó bordó kárpithoz ragaszkodtak. No és persze az ágyneműtartós variánst kérték, hogy a beavatott akadémiai dolgozók minden egyes „rekreációs” szerelmi kalandhoz bekészíthessék a friss, ropogós ágyneműt.

Éjszaka csempészték be

Külön hadművelet volt a  hatalmas masszázságy felcipelése a tudományos intézmény legfelsőbb emeletére. Informátoraink szerint éjszaka cipelték fel mit sem sejtő munkások a gondosan becsomagolt szexuális segédeszközt, nehogy napközben valamelyik be nem avatott alsóbbrendű tudományos munkatárs gyanút foghasson a professzorok kéjbarlangjával kapcsolatban.

A kínai kereskedők amúgy a kéréseknek megfelelően rugalmasnak bizonyultak. Szív alakú, luxus  franciaágy, azaz heart shaped luxurious kingsize bed helyett,  rekreációs franciaágy, azaz recreacional king size bed-et írtak a számlára, amit így mégiscsak könnyebb volt beletenni az akadémiai intézmény költségvetésébe.

Ma is ott van az épületben

Informátoraink szerint nem véletlen, hogy még a „baráti” segítséget nyújtani akaró RTL Klub stábjának sem voltak hajlandók megmutatni az időközben állítólag felszámolt kéjbarlangot.

Merthogy a szexklubokat idéző módon berendezett szoba ma is létezik. Igaz, hogy a botrány kirobbanása óta oda emberfia be nem teheti a lábát – nem is nagyon merné. A baj az, hogy a kéjbarlang eltüntetése nem is olyan egyszerű feladat.

Ki kéne vinni az épületből a szív alakú ágyat, ami szintén nem egyszerű hadművelet. Ráadásul lehet-e találni olyan szállítómunkásokat, akiknek a botrány kirobbanása után nem jár el majd a szájuk?

Valljuk be, nincsenek könnyű helyzetben a Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai Kutatóintézetében. Nincs az a számítógép, amelyik helyettük megoldaná ezt a feladványt…

 

Hiába kért rendkívüli vizsgálatot az MTA elnöksége

Bár több mint 10 napja történt már a botrány, hiába kért soron kívüli beszámolót és vizsgálatot a Magyar Tudományos Akadémiai elnöksége a kutatóintézettől.

 

 A szív alakú ággyal és jacuzzival berendezett kéjbarlang ügyében egyelőre mindenki mély hallgatásba burkolózik.

Reméljük, informátoraink segítségével a %% hozzájárulhat az ügy mielőbbi tisztázáshoz, hogy Széchenyi István, a Tudományos Akadémia alapítója nyugodtan aludhassa örök álmát.

Az akadémiai kéjbarlangot leleplező eredeti videó:

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?