BOZÓT

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

VESZEKEDÉS UTÁN SZÚRTA NYAKON PÁRJÁT

Nyakon és mellkason szúrta 82 éves párját egy 35 éves nő a 13. kerületben. Az alsó szomszédok vették észre, hogy a férfi segítségért kiabál és amikor benéztek a levélbedobón, akkor látták, hogy tiszta vér az előszoba. A házmester a munkásokkal feszítette be az ajtót, a vérző nyugdíjast pedig a szobában találták meg, de a nő sem menekült el: a rendőrök még a lakásban elfogták.

Nézd meg a videót itt!

GYILKOSSÁGGAL VÁDOLJÁK, MÉGIS SZABAD

Családjával, otthon tölti a karácsonyt É. Imre, az a győri vállalkozó, akit két villanyszerelő meggyilkolásával gyanúsítanak. Az egyik eltűnt villanyszerelő családja szerint ez dühítő. Míg a gyilkossággal vádolt férfi családja karácsonykor egy asztalhoz ül, ők semmit nem tudnak a családfőről. Szerintük a vállalkozó folyamatosan hazudik és szeretnék, ha újra börtönbe kerülne.

Nézd meg a videót itt!

NAGYMAMÁJÁNAK HITTE, EZÉRT MEGVERTE

Azt hitte, hogy ő a nagymamája, ezért vert meg egy idős nőt egy férfi Géberjénben, Szabolcsban. Az idős asszony majdnem belehalt a sérüléseibe. Korábban az agresszív unoka gyógyszerekre kért pénzt a nagymamájától, de az nem adott. A dühös férfi ezután kóborolt a falu határában és amikor meglátott egy idős asszonyt, azt hitte, hogy a nagyanyja, ekkor verte meg. A Tényeknek a megvert nő mesélte el, hogy támadt rá a férfi és azt is, hogy azóta is retteg.

Nézd meg a videót itt!

RÖVIDNADRÁGBAN NÉZTÉK, AHOGY ÉG A HÁZ

Mezítláb és rövidnadrágban nézte végig két férfi, ahogy porig ég a házuk Miskolcon. Több mint két órát álltak a hidegben, közben pedig hatalmas lángokkal égett a ház. Most ideiglenesen egy nyolc gyermekes édesanyához költözhettek be, ahová nem tudják elhozni súlyosan beteg édesanyjukat a kórházból, akinek állandó felügyeletre lenne szüksége. Ráadásul már nem maradhatnak sokáig jóakarójuknál.

Nézd meg a videót itt!

címkék:
És ezeket olvastad már?