BOZÓT

Sorosék utasítására manipulálták a megfulladt migránsgyerek fotóját

Már 2015-ben botrány lett abból, hogy manipulálták egy, a török parti vizeken megfulladt migráns kisfiú fotóját. Most kiderült, hogy Soros György bizalmi embere, közeli munkatársa adott utasítást a csalásra és a ravasz propagandára.
  • Szerző: Ripost

 

Sokan emlékezhetnek arra a fotóra, amelyen egy a tengerbe fulladt kisfiú holtteste volt látható a nagy migránsválság kellős közepén, a török tengerparton.

Már akkoriban, 2015 őszén kiderült, hogy valami nincs rendben a képpel, valamiféle manipuláció történt. Az csak később vált nyilvánvalóvá, hogy közönséges propagandafotó készült, a kisfiú holttestét ide-oda vitték(!), hogy a leghatásosabb kép készülhessen el.

Olyan érzelmi hatást akartak elérni, hogy a világ támogassa a migránsok szervezett és üzemszerű, biztonságos betelepítését.

Nem sejthették, hogy lebuknak, mert a manipulációt, a holttest ide-oda cipelésének folyamatát egy török fotós rögzíti!

Most kiderült, hogy a manipulációra Soros György közvetlen munkatársa adott utasítást. A DC Leaks nevű hekkercsoport feltörte a nyilvánvaló csalásról szóló e-maileket.

Ezekből kiderült, hogy negyvennyolc óránként írnak helyzetjelentéseket Soros Györgynek a migrációs helyzetről. A DC Leaks hekkercsoport által kiszivárogtatott dokumentumokból az is kiderült, hogy az egyik fő jelentéstevő G. Maniatis néven írta alá beszámolóit.

 Õ pedig nem más, mint Gregory Maniatis, a spekuláns Nyílt Társadalom Alapítványa fiókszervezetének, az Open Society International Migration Initiative-nek az igazgatója, a milliárdos egyik legfőbb bizalmi embere!

 

A jelentésekben Maniatis direkt utasításokat(!) ad, megszabja, hogy a Soros-fotósoknak milyen képbeállítást kell alkalmazniuk, terhes nőket, gyerekeket, sőt áldozatokat ábrázoló fotókat kell készíteniük, hogy az európai emberek megsajnálják a migránsokat, és minél többen be akarják fogadni őket.

A manipulált fotó a halott kisfiúról éppen azokban a napokban készült és "varázsütésre" nyomban be is járta az egész világot.

Természetesen mindenki sajnálkozott a tragédián, a holttest megtalálója, Mehmet Ciplak őrmester sorra adta a megható interjúkat, egy alkalommal azonban véletlenül elszólta magát.

El találta mondani, hogy  a kisfiú élettelen holttestét egészen máshol, egy szűk, sziklás öbölben találták meg, csakhogy a céltudatos, betanított, előre megírt forgatókönyv szerint tevékenykedő propagandafotósok átszállíttatták egy "előnyösebb", látványosabb helyszínre.

A DC Leaks-iratokból, a feltört levelekből egyértelműen bebizonyosodik, hogy Soros propagandafőnöke adott utasítást ezekre a hazug akciókra, majd gondosan ki is válogatta a leginkább hatásvadász migránsfotókat.

A propagandamanipulációt irányító Maniatis  Soros György ajánlatára egészen 2017-ig Peter Sutherland, az ENSZ migrációs ügyekért felelős vezetőjének közvetlen tanácsadója volt, miközben ugyancsak Soros protezsáltjaként 2016-ig a washingtoni Migrációs Politikai Intézet vezető munkatársaként is tevékenykedett.

 

 

És ezeket olvastad már?