Létrehozva: 2017.04.24.

Soros így akarja: Juhász Péter és Gulyás Márton Röszkénél szétbontják a kerítést!

Nemzetközi szélsõbalos politikai rohamosztagok segítségét is igénybe veszik, Magyarországot akarják lejáratni. Minél erõsebb rendõri ellenállásba ütköznek, nekik annál jobb. A fõpróbát húsvétkor már megtartották.

Nem véletlenül vonult a húsvéti ünnepek kellős közepén, nagyszombaton(!) egy néhány száz fős csoport, nemzetközi szélsőbalos ultrák élén Juhász Péter és a garázdaság miatt elítélt Gulyás Márton  a röszkei határra.

Az eseményt a Soros György pénzelte MigSZol szervezte és koordinálta. A résztvevőket ők utaztatták, buszokon.

Provokáció készül...

Terepszemlét tartottak húsvétkor. A %RIPOST% információi szerint a demonstráció egy későbbi, a kerítést megbontani akaró agresszív nemzetközi akció főpróbája volt.

A provokációi igazi célja nyilvánvalóan az, hogy kiváltsák a határon dolgozó rendőrök és katonák ellenállását. Például könnygáz bevetését. Aztán az erőteljes fellépésről szóló felvételek bejárhatják a világsajtót: „Így védik a gonosz magyarok a kerítést!” címmel.

A piszkos munkát, az erőszakos kerítésbontást tehát egy hírhedt szélsőbalos, agresszív nemzetközi politikai alakulatra az ANTIFA-ra bízzák. Õk már nagyon sok nyugat-európai tüntetést fullasztottak erőszakba, törtek-zúztak, autókat gyújtottak fel.

  Verekedésbe, rendőrverésbe torkollik szinte minden megmozdulásuk.

Azt remélik, hogy nagyobb nemzetközi visszhangja lesz a magyarországi kerítésbontásnak, ha őket viszik el a rendőrök... Ezért utaztatták húsvétkor Magyarországra  a szélsőséges politikai alakulat vezetőit...

Vörös zászlók alatt vonultak, arcukat eltakarták

 A nagyszombaton, Röszként megtartott főpróbán mindent gondosan feltérképeztek. Juhász és Gulyás társaságában  már ott voltak a szélsőbalos német és spanyol politikai csapatok irányítói is.

A helybéliek döbbenten nézték a röszkei utcán, vörös és fekete zászlók alatt vonuló rohamosztagosokat, akik a fotósok láttán gyakran elfedték az arcukat…

 

A szélsőbalosok vezetői mindent rögzítettek, levideóztak, de Gulyás és Juhász is részletesen dokumentálták a főpróbát, Gulyás külön magnóval, mikrofonnal is dolgozott.  Valószínűleg a későbbi kerítésbontó akció minél jobb megszervezése miatt.

A helyszínen elpróbálták  a kerítés lebontását, a migránsok szabad beengedését követelő, de a nemzet puszta létét is tagadó(!) - no nation - internacionalista jelszavakat, angol és magyar nyelven is.

 Végig vették, hogy a nagy kerítésbontó akciónál majd ki vezényli a kórusokat. Külön cédulákon sokszorosították és szétosztották a „kiabálni valót”. Néhány később eldobott példányt a felháborodott röszkeiek gyűjtöttek össze.

Mi az az ANTIFA?

A kiszivárgó információk szerint tehát Juhász és Gulyás  magát a kerítés erőszakos megbontását az egyik legagresszívebb német politikai rohamcsapatra a hírhedt ANTIFA-ra kívánja bízni. Hogy miért és kik ők?

 A Soros György támogatását élvező ANTIFA provokálja Németországban a legvéresebb politikai indítékú verekedéseket, a szélsőjobbos újnácikkal ütik-verik egymást, törik be a kirakatokat vagy borítanak fel és gyújtanak fel autókat.

 

 

Mérsékelt német politikusok az újnácikkal együtt a német politikai élet szégyenének nevezik őket. Gyűlölik a nemzet puszta fogalmát, egyik sokakat felháborító akciójuk az volt, amikor több ezer német nemzeti lobogót összeszabdaltak és meggyaláztak.

 

Az ANTIFA-t egyébként  a náci idők kezdetén a német kommunista párt alakította. A vörösingesek és a náci barnaingesek utcai csatái, a kibontakozó anarchia jelentősen hozzájárult Hitler hatalomátvételéhez. Zászlójukon hosszú éveken át ott volt a kommunista sarló-kalapács is, de ezt mostanra eltüntették.

Buszokkal szállít, toboroz a Soros-szervezet

A röszkei kerítésbontó főpróbát  Juhász Péter és a garázdaság miatt többszörösen elítélt Gulyás Márton közreműködésével Soros György egyik legfontosabb migránsügyi szervezete a MIGSZOL szervezte.

Õk gyűjtötték össze, irányították, szállították a szélsőbalos rohamosztagosokat. Ahogy a röpcédulán látható, biztosítottak buszokat, sőt a szélsőségesek repülőjegyéről is gondoskodtak.

A főpróba részeként a CEU tüntetésen a MISZOLG kipróbálta a röpcédulás toborzást is. Így mosták össze a CEU és a kerítés ügyét…

 

A kerítésbontó provokáció  pontos időpontjáról egyelőre nincs információ. Azt nyilvánvalóan hozzáigazítják majd egyéb nemzetközi akciókhoz, például a brüsszeli nyomásgyakorlás eseményeihez is.

Soros nyilvánvalóan azért fogott össze a szélsőbalos rohamosztagosokkal,  akiknek a szervezeteit nemcsak Németországban, de más országokban is támogatja, mert a teljes határnyitást, a migránsok parttalan beengedését támogatják, s agresszivitásuk jól jöhet az ilyesfajta provokációk kirobbantásához.

 

Ezért támadják a magyar kerítést…

A magyar kerítés nyilvánvalóan akadályt jelent Soros György számára. Mint ismeretes az Európai Parlament baloldali és liberális képviselői, köztük magyarok is, a napokban szavaztak meg egy a migránsüggyel kapcsolatos állásfoglalást, lényegében szó szerint átvéve Soros György egy korábbi újságcikkének direktíváit:

Ki kell alakítani biztonságos útvonalakat a menekültek számára. Ez sürgős tennivaló (…) Az egész ügy sikerének a kulcsa, hogy a menekültek egyrészt oda mehessenek, ahova akarnak, másrészt oda, ahol szükség van rájuk."

S hogy mindezt miért? Mert Soros György így képzeli el az internacionális Európát. A migránsok tömeges megjelenésében a nemzetek nélküli Egyesült Európai Államok lehetőségét,  az olcsó munkaerőt  és persze  a céljait támogató új szavazóbázist  látja.

Ahogy Friderike Beck a Soros tevékenységét alaposan kielemző német társadalomkutató írja:

„Soros egyfajta csővezetéket akar felállítani, ami nem olajat szállít, hanem embereket pumpál Európába. Azt akarja, hogy Európa a konfliktusok által érintett területekről elszívja a menekülteket. Ez a stratégia kivérezteti és destabilizálja nemcsak a küldő, de a befogadó országokat is, és végső soron Európa összeomlásához vezethet.”

 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Együtt töltötte az estét A Nagy Ő és a Házasság első látásra két legmegosztóbb szereplője

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

hirtv.hu

Nem állnak ki Varga Judit mellett + videó

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-