BOZÓT

Soros elleni újabb akcióterv kerülhet a kormány elé

Hollik István kereszténydemokrata országgyûlési képviselő kormányzati akciótervet sürgetett az újabb eszközökkel próbálkozó Soros-aktivisták ellen. A CEU-n éppen ma, a migránskérdésről rendeznek kongresszust, miközben a hét elején Magyarországra érkezett egy Soros-párti EP képviselőnő. Meg akarják fosztani Magyarországot szavazati jogától az Európai Unióban.
  • Szerző: Ripost

a kormány minél előbb vegye napirendre a Soros-terv végrehajtása elleni akciótervet!

 A Fidesz és a KDNP szerint "a Soros-szövetségesek" folyamatosan támadják Magyarországot, ezért arra kérik a kormányt, hogy minél előbb dolgozza ki és vegye napirendre a "Soros-terv" végrehajtása elleni akciótervet. 

    Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: van, ami nem változik, "a Soros-szövetségesek" idén is ott folytatják, ahol tavaly abbahagyták.


    Mindent megtesznek, hogy "a spekuláns tervét" Magyarországra és a magyar emberekre erőltessék - jelentette ki, hozzátéve: Soros György egyik legfontosabb brüsszeli szövetségese, aki a hazánkat elítélő Soros-jelentés elkészítője is, Magyarországra érkezett.

   Judith Sargentini európai parlamenti (EP-) képviselő a migránspárti politika egyik legfőbb szószólója, aki többször kiállt a migránsok minél nagyobb számú befogadása és a kötelező betelepítési kvóta mellett, több mint tíz éve együttműködik Soros György egyik szervezetével, amit ő maga tett közzé egy közösségi oldalon, s más brüsszeli politikusokkal együtt ő volt az, aki a magyar határra és rendőrökre támadó terrorista Ahmed H. kiszabadításáért akciózott - sorolta Hollik István.

    A képviselő kitért egy előző nap tartott meghallgatásra is, ahol szavai szerint szintén Magyarország ellen áskálódtak, alaptalan és hazug vádak mögé bújva szerették volna Magyarországot lejáratni. A meghallgatáson egy tanulmányt mutattak be, s ebben többek között beteg demokráciákról értekeztek, a Magyarországról szóló részt pedig a TASZ és a Helsinki Bizottság írta - fűzte hozzá. 

    Úgy ítélkeztek országok felett, neveztek betegnek egyes európai demokráciákat, hogy egy államból két szervezetet hallgattak meg - mondta Hollik István, aki szerint éppen ez a beteg.  

    Úgy értékelte: összességében nem történik más, mint egy Magyarországot elítélő "Soros-jelentés" előkészítése, az a cél, hogy eltávolítsák hazánkat a "Soros-terv" útjából, és megtörjék a magyar kormány bevándorláspolitikáját. Le akarják járatni és meg akarják büntetni Magyarországot, mert nem hajlandó befogadni a migránsokat - mondta Hollik István, aki kitért arra is, hogy "Soros egyetemén" most éppen migránspárti találkozót tartanak a menekültek jogairól a Nyílt Társadalom Alapítvány részvételével. 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?