BOZÓT

Simicskáék mindent egy lapra tettek fel, Vonának muszáj győzni

Simicska fia szerint a Jobbik kétharmadot szerez. Hogy mire alapozza mindezt, nem tudni. De a pénzember huszonéves fiából, a Magyar Nemzet ügyvezetőjéből süt az elszántság.
  • Szerző: RIPOST

Meglepő módon elárulta magát egy interjúban Simicska Ádám, a Magyar Nemzet ügyvezető igazgatója, a G-napról elhíresült, alpári nyelvet beszélő mágnás fia. Nem titkolja tovább, hogy apjával együtt mindent a szélsőséges párt, a Jobbik győzelmére tettek fel. Sőt az ifjabb Simicska biztos Vonáék kétharmados győzelmében is.

A meglehetősen eldugott, egy bizonyos zsurpubi.hu(!) nevű portálon megjelent interjút a hvg-hu fedezte fel.

"Azt gondolom, hogy a következő parlamenti választás igazi, valós tétje egyetlenegy dolog, mégpedig az, hogy Vona Gábornak sikerül-e megszerezni a kétharmadot."

Arra a kérdésre, hogy ezt mire alapozza, Simicska Ádám azt mondja, az emberek többsége szerint nincsenek rendben a dolgok az országban, ez pedig előrevetíti, hogy hatalmas meglepetések lesznek 2018 tavaszán.

"A Fidesz valódi küzdelme abban merül majd ki, hogy a mandátumok egyharmadát meg tudják-e szerezni. Vona Gábor pedig az egyetlen komolyan vehető jelölt."

A Simicska-birodalom pedig, élén az ifjú trónörökössel mindent erre az egy lapra, a Jobbikra  tett fel. A Jobbik korábban hírlapi kacsának minősítette, hogy Simicska Lajos az ellenzéki párt választási előmenetelét segítené.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?