BOZÓT

Részeg volt, vagy csak másnapos a Gyurcsány-párti képviselő?

Mint akinek egy ócska kocsmában a sok piától letapad a nyelve, úgy kínlódott a szavakkal a Gyurcsány-párt képviselője. Aki szánni való módon próbálta megszorongatni Orbán Viktort.
  • Szerző: Ripost

A %% információ szerint újra felmerült az országgyűlési képviselők megszondáztatásának gondolata. A T. Ház folyosóján ismét többen javasolták ennek bevezetését, hogy akárcsak egy gyárban, haza lehessen küldeni azokat, akik piásan érkeznek a munkahelyükre.

Előbb tátott szájjal, aztán meg nagyra nyílt szemekkel hallgatták tegnap az Országgyűlésben nemcsak a képviselők, hanem a tévénézők is, hogy mit művel a Gyurcsány-párt képviselője.

Az amúgy sem éppen szónoki képességeiről híres Hajdu László egyértelműen a szavakat kereső részeg vagy nagyon másnapos ember benyomását keltette, ahogy birkózott egy előre megírt szöveg felolvasásával.

Orbán Viktort próbálta volna megszorongatni egy zavaros eszmefuttatással, aminek nemigen volt se füle, se farka. A miniszterelnök, miközben jót derült a szavakkal kínlódó honatyán, meg is jegyezte, hogy bizonyára hosszúra nyúlt az előző napi ünneplés.  (Hajdú László szűkebb pátriájában, Budapesten a XV. kerületben vasárnap néhány száz szavazattal győzött az a Gyurcsány-párti hölgy, akit Hajdú helyére választottak meg.)

A felszólalás annyira nevetségesre sikeredett, hogy még a Hajdu mellett ülő Gyurcsány-párti képviselő is döbbentett nézett társára.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?