BOZÓT

Pinokkió hazug lánytestvére: PINOKK...INA. Így becézik az LMP-s Demeter Mártát

Az elemi felháborodás özönét zúdította magára egy tudatos hazugsággal az MSZP után már az LMP-t boldogító Demeter Márta. Akit ezért máris a hazudós Pinokkió lánytestvéreként Pinokk...inának becéznek politikai berkekben. Akkorát hazudott a Parlamentben, mint még soha senki
  • Szerző: Ripost

Demeter PINOKK...INA azt találta hazudni, hogy a miniszterelnök lányát, Orbán Flórát egy katonai gép szállította haza Ciprusról.

Hazudott miközben pontosan tudta, hogy egy Orbán nevű százados 2 éves kislányáról van szó, akit családtagként hozott haza egy katonai támaszpontról a repülőgép. A százados ugyanis a Cipruson szolgálatot teljesítő magyar katonák egyike volt, akit meglátogatott a családja.

Demeter Mártát olyannyira nem érdekelte az igazság, hogy a szokásos hazugsággépezettel – HVG, 444, 24.hu – összefogva nyomban terjeszteni is kezdte a kitalációt:

Orbán Viktor lánya Flóra, katonai gépekkel utazgat az állam pénzén!

 

A 2 éves Orbán Flóra, Orbán százados lánya persze nem sejthette, hogy Demeter képviselőnő csaló módon politikai kampánycélra használja a nevét.

Ráadásul katonai titkokat kiszivárogtatva, hiszen érthetően kényes adat, sőt katonai titok, hogy a NATO kötelékében dolgozó gépeket milyen katonák, illetve családtagjaik használják. Demeter Márta annyira hazudni akart, hogy még a saját maga által aláírt titoktartási nyilatkozatot is a sarokba dobta a vaskos rágalmazás érdekében.

Miután kiderült az igazság, az LMP-s „politikusnő” Facebook-oldalát elárasztották a felháborodott kommentek:

Eleonora Babosi: Demeter Marta: Ön egy hiteltelen es nem politikai pályára való ember, talán abba kellene hagyni es a hazugsággyártás helyett főzhetne otthon, vagy takaríthatna. Remélem, kirúgjak a Magyar Parlamentből!

 

Tímea Kováts: Kedves Márta! Lássuk be, hogy mint politikus ezzel megbuktál! Irány a civil élet, mert innentől az emberektől csak megvetést kapsz, ha maradsz!

 

György Körösztös: Lehet csűrni-csavarni a dolgokat, de a rideg tény az, hogy Ön pavlovi reflexből nyomta az orbánfóbiát, mert egy utaslistán meglátott egy nevet. Eztán dérrel-dúrral lökte a valótlanságokat a Parlamentben, számolni nem tud, vagy ilyenkor nem akar (egy 2 éves gyereket tévesztett össze egy 14 évessel), fogalma nem volt a földrajzi illetőségekről sem (város-sziget viszonylat), hab a tortán, hogy az egész előadása úgy nem volt igaz, ahogy kipréselte magából. Az első betűtől az utolsóig classic fake news. Talán az RTL Híradóból kitúrhatja a múmia bemondónőt (Erős) és ott folytathatná a fake news karrierjét, kedves Demeter...

 

Laszlo Benko: Kedves Márti! Az Ön arcán a sminknél csak a bőre vastagabb. És most nagyon visszafogottan fogalmaztam. Egyébként remélem, hogy az a katonatiszt, akinek a neve és családja az Ön jóvoltából meghurcoltatott, megteszi a megfelelő lépéseket az elégtételhez.

 

Krisztina Katalin Varga: Ha ilyen egy felkészült és törvénytisztelő politikus, a Parlament tagja, egy értelmiségi, akkor semmi jót sem várhatunk. Ja, egy viccpart képviselője. Az utolsó Márti majd kapcsolja le a villanyt, ha a kapcsolót megtalálják a falon.

 

 

 

Elég volt a hazudozásból, Demeter Márta tűnjön el az Országgyűlésből!

A Fidesz-frakció felszólította Demeter Mártát (LMP), hogy azonnal távozzon a magyar Országgyűlésből, miután nem nyilvános adatok közzétételével megszegte képviselői esküjét és alaptalanul megrágalmazott ártatlan embereket. Ezt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője  jelentette ki, szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.   Amennyiben a képviselő nem távozik a magyar Országgyűlésből, felszólítják az LMP-t, hívja vissza a rendészeti bizottság alelnöki székéből, illetve tagjai sorából alkalmatlanság miatt.  A fideszes politikus úgy fogalmazott: súlyos ügyről van szó, amire még nem volt példa.
 

És ezeket olvastad már?