Létrehozva: 2018.10.19.

Pinokkió hazug lánytestvére: PINOKK...INA. Így becézik az LMP-s Demeter Mártát

Az elemi felháborodás özönét zúdította magára egy tudatos hazugsággal az MSZP után már az LMP-t boldogító Demeter Márta. Akit ezért máris a hazudós Pinokkió lánytestvéreként Pinokk...inának becéznek politikai berkekben. Akkorát hazudott a Parlamentben, mint még soha senki

Demeter PINOKK...INA azt találta hazudni, hogy a miniszterelnök lányát, Orbán Flórát egy katonai gép szállította haza Ciprusról.

Hazudott miközben pontosan tudta, hogy egy Orbán nevű százados 2 éves kislányáról van szó, akit családtagként hozott haza egy katonai támaszpontról a repülőgép. A százados ugyanis a Cipruson szolgálatot teljesítő magyar katonák egyike volt, akit meglátogatott a családja.

Demeter Mártát olyannyira nem érdekelte az igazság, hogy a szokásos hazugsággépezettel – HVG, 444, 24.hu – összefogva nyomban terjeszteni is kezdte a kitalációt:

Orbán Viktor lánya Flóra, katonai gépekkel utazgat az állam pénzén!

 

A 2 éves Orbán Flóra, Orbán százados lánya persze nem sejthette, hogy Demeter képviselőnő csaló módon politikai kampánycélra használja a nevét.

Ráadásul katonai titkokat kiszivárogtatva, hiszen érthetően kényes adat, sőt katonai titok, hogy a NATO kötelékében dolgozó gépeket milyen katonák, illetve családtagjaik használják. Demeter Márta annyira hazudni akart, hogy még a saját maga által aláírt titoktartási nyilatkozatot is a sarokba dobta a vaskos rágalmazás érdekében.

Miután kiderült az igazság, az LMP-s „politikusnő” Facebook-oldalát elárasztották a felháborodott kommentek:

Eleonora Babosi: Demeter Marta: Ön egy hiteltelen es nem politikai pályára való ember, talán abba kellene hagyni es a hazugsággyártás helyett főzhetne otthon, vagy takaríthatna. Remélem, kirúgjak a Magyar Parlamentből!

 

Tímea Kováts: Kedves Márta! Lássuk be, hogy mint politikus ezzel megbuktál! Irány a civil élet, mert innentől az emberektől csak megvetést kapsz, ha maradsz!

 

György Körösztös: Lehet csűrni-csavarni a dolgokat, de a rideg tény az, hogy Ön pavlovi reflexből nyomta az orbánfóbiát, mert egy utaslistán meglátott egy nevet. Eztán dérrel-dúrral lökte a valótlanságokat a Parlamentben, számolni nem tud, vagy ilyenkor nem akar (egy 2 éves gyereket tévesztett össze egy 14 évessel), fogalma nem volt a földrajzi illetőségekről sem (város-sziget viszonylat), hab a tortán, hogy az egész előadása úgy nem volt igaz, ahogy kipréselte magából. Az első betűtől az utolsóig classic fake news. Talán az RTL Híradóból kitúrhatja a múmia bemondónőt (Erős) és ott folytathatná a fake news karrierjét, kedves Demeter...

 

Laszlo Benko: Kedves Márti! Az Ön arcán a sminknél csak a bőre vastagabb. És most nagyon visszafogottan fogalmaztam. Egyébként remélem, hogy az a katonatiszt, akinek a neve és családja az Ön jóvoltából meghurcoltatott, megteszi a megfelelő lépéseket az elégtételhez.

 

Krisztina Katalin Varga: Ha ilyen egy felkészült és törvénytisztelő politikus, a Parlament tagja, egy értelmiségi, akkor semmi jót sem várhatunk. Ja, egy viccpart képviselője. Az utolsó Márti majd kapcsolja le a villanyt, ha a kapcsolót megtalálják a falon.

 

 

 

Elég volt a hazudozásból, Demeter Márta tűnjön el az Országgyűlésből!

A Fidesz-frakció felszólította Demeter Mártát (LMP), hogy azonnal távozzon a magyar Országgyűlésből, miután nem nyilvános adatok közzétételével megszegte képviselői esküjét és alaptalanul megrágalmazott ártatlan embereket. Ezt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője  jelentette ki, szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.   Amennyiben a képviselő nem távozik a magyar Országgyűlésből, felszólítják az LMP-t, hívja vissza a rendészeti bizottság alelnöki székéből, illetve tagjai sorából alkalmatlanság miatt.  A fideszes politikus úgy fogalmazott: súlyos ügyről van szó, amire még nem volt példa.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Már ez a nagyhatalom is a harmadik világháborúra készül

metropol.hu

Házasság első látásra: kiderült, mi van Bogi és Csabi között

mandiner.hu

„Ide hallgass, te Magyar Péter!” – Bayer Zsolt kemény üzenetet küldött Varga Judit exférjének

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

magyarnemzet.hu

Gyűlöletcunami és lincshangulat Magyar Péter vidékjárásán + videó 

origo.hu

Pénzt lehet keresni a tilosban parkolók bejelentésével

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Házasság első látásra: Hilda az ágyába csalta Lacit, a kamerák mindent vettek

ripost.hu

Emlékszel még Lolára? Így néz ki manapság az egykori tinisztár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

BOZÓT

Óráink vannak hátra, újra visszatérnek a fagyos reggelek

BOZÓT

Hatalmas a dugó Budapest határában, 10 kilométeres a kocsisor

POLITIK

Honvédelmi miniszter: Nincs NATO a nemzeti haderők nélkül

POLITIK

Az oltásellenesség mindannyiunk biztonságát veszélyezteti

POLITIK

Az európaiak elégedetlenek Brüsszellel és békét akarnak

POLITIK

Zelenszkij beismerte, Amerika nélkül nincs esélyük

POLITIK

Még az idén növekedési pályára áll a magyar gazdaság

POLITIK

Mit lehet teljesíteni az ukránoknak tett ígéretekből?