BOZÓT

Nem először tűnik el a kislány, Pesten keresi édesapja

Sok ezren osztják meg a neten egy mendei kislány édesapjának segélykérő felhívását: vasárnap veszett nyoma Szvitek Nikolettnek. A 13 éves kislány egy barátnőjéhez indult el otthonról, azóta nem tért haza. Édesapja mellett már a rendőrség is keresi a lányt, akit páran a budapesti Nyugati tér környékén láttak.
  • Szerző: Ripost

A 13 éves Niki nem először szökött el otthonról, szülei szerint rossz társaságba keveredett az interneten. „Fekete kabátban és világos farmerban van, talán még a képen látható sapka is nála volt. Niki problémás gyerek, nem először szökött meg, volt már, hogy Kisvárdáról hoztuk haza” – mondta a -nak a lány nevelőanyukája. Ő azt mondja, az internet és a Facebook tehet mindenről, ezeken a fórumokon keveredik lányuk rossz társaságba. Niki azonban a dacos tinik korszakát éli, nem tudják a szülők ellenőrizni minden internetes tevékenységét. „Hétfőn páran a Nyugati térnél látták, de nem biztosak benne. Sem töltőt, sem powerbankot nem vitt magával, így a telefonja is lemerült már. Az én fiam, a mostohatestvére a neten figyeli, hátha belép a Facebookra, és akkor ír neki, hogy jöjjön haza, rá szokott hallgatni” – mondja az asszony, aki azt üzeni a lánynak: várják otthon.

Aki tud valamit Niki hollétéről, hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es telefonszámon, vagy a Telefontanú ingyen hívható 06-80-555-111-as számát, vagy értesítse az édesapát, Szvitek Norbertet a Facebookon.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?