BOZÓT

Ne tévesszenek meg a szexi képek, ők bizony kegyetlen bűnözők!

Ha nem tudnánk, hogy a képeken látható lányok rendőrségi fotóit nézegetjük, még azt is hihetnénk, hogy új profilképükhöz pózolnak.
  • Szerző: T.D.

Néhányan mosolyognak, mások csábítóan néznek az őrizetbe vételük után készült rendőrségi fotóikon, pedig bűnlajstromukat elnézve ez egyáltalán nem lenne ildomos.

Akad köztük olyan, aki kisgyermeket fojtogatott, más kiskorú megrontása miatt került előzetesbe.

A kisgyermek előtt lerészegedő meztelenkedő

Az édesapja rábízott egy kisgyereket, de ő ahelyett, hogy vigyázott volna rá, ledöntött egy üveg rumot, s amikor a rendőrség kiérkezett, éppen meztelenül aludt a mellette játszó gyermek közelében.

Az őrült fojtogató

Ez a bájos hölgy nagyon rosszul gondolta, hogy bébiszitternek áll. Rábíztak egy 13 hónapos csecsemőt, aki sírni kezdett, s a lány úgy vélte, hogy éneklés, vagy álomba ringatás helyett, elkezdi fojtogatni.

A beteg péniszével szelfiző

A 27 éves Kristen egy New-York-i kórházban dolgozott nővérként, amikor arra gondolt, hogy milyen jó ötlet lenne, ha csinálna egy szelfit az egyik magatehetetlen beteggel és annak péniszével. A kép miatt elítélték, s ápolói engedélyét is bevonták.

A diákjaival szexelő tanárnő

A 28 éves matematikatanárnő 2 diákjával is szexuális kapcsolatot tartott fenn. Az egyiket ráadásul egy keresztény képzésen csábította el.

Az átverés mestere

69 ezer fontot (27 millió forint) csalt ki egy jóindulatú, 84 éves özvegy férfiból, mert elhitette vele, hogy agytumora van, és a kezelésére kell a pénz. Az egész összeget eltapsolta.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?