Létrehozva: 2017.11.12.

Mit csinál ez a Fidesz? Mindenki a fejét fogja

Akkora az ellenzéki zûrzavar, hogy már az is a Fideszhez közelít, akinek ez eddig eszébe sem jutott volna. Az ellenzéki politikai pártok felõl ellentmondásos, bizonytalanságot árasztó üzenetek érkeznek. Ha érkeznek egyáltalán.

Az ellenzéki pártok számára lényegében sokkoló, hogy a legutóbbi adatok szerint, ha most lennének a választások, a Fidesz-KDNP a szavazatok több mint felét (51,7%) elnyerné.

Hidegzuhanyként hatnak azok az egyre-másra érkező közvélemény kutatások bármiféle, akár elfogultnak mondható kutatóintézetektől, hogy a FIDESZ még hét év kormányzás után is egyre-másra növelni tudja a támogatottságát, a teljes lakosság legalább egyharmada nekik szurkol.

A választók bizonyára a szívós következetességet, a javuló gazdasági helyzetet, a stabilitást és nemzeti érdekekért való kiállást becsülik.

 

Zűrzavaros ellenzék - Gyurcsányné az ügyészségen

Mindeközben az ellenzék lényegében szétesett. Az MSZP-ből Botka László menekülőre fogta, s már le is tettek arról, hogy egyáltalán miniszterelnök-jelöltjük legyen. Botrányok sorozata veszi körül őket, a legnagyobb visszhangot kiváltó Czeglédy-ügyben a jövő héten az ügyészség már Dobrev Klárát hallgatja meg. A nagy kérdés, vajon hogyan is kerültek a családi milliók a nyugdíjasok és diákok pénzét eltüntető, valószínűleg politikai célokat szolgáló szervezethez, hogy onnan az MSZP-hez vagy a DK-hoz vándoroljanak tovább.

A Jobbik bűvészmutatványa nyilvánvalóan nem sikerült, a radikális jobboldali párt inkább csak nevetségessé vált a cukiságkampánnyal, sokan már a Vona-utáni időszakra készülnek, hiszen a párt esélyei hétről-hétre csökkennek. Arra is komoly esély van, hogy Vona Gábor még a választások előtt "katapultál".

Kell-e Szél a halpiacon?

Az LMP, mondhatni kínjában a szocialisták korábbi, hírhedten erőszakos kampánygurujával, Ron Verberrel szövetkezve próbál csodát tenni, de láthatóan egy helyben toporognak, Szél Bernadett nem az a miniszterelnök-jelölt, akit el lehet adni a politikai "halpiacon".

Növeli a zűrzavart a sok kis erőszakos, önjelölt politikai szereplő, akiknek a zömét még az ellenzéki oldalon is nagy ellenszenv veszi körül.

A nemzeti ünnepeket szétfütyülő, a maffiózó Portiknak "szívességeket" tevő  Juhász Péter, a garázdaságért többszörösen elítélt, önjelölt Gulyás Márton és a mindent és mindenkit utálkozva elutasító Momentum nevű képződmény nem kínál tömegeket megmozgató alternatívát.

Gyurcsányék halásznak a zavarosban

Gyurcsány Ferenc mindeközben szívósan dolgozik az MSZP és a baloldal teljes  szétverésén, kizárólag törpepártja nagyra fújása érdekli.

A DK-nak az elmúlt hónapokban a különféle közvéleménykutatásokátlaga szerint 2-3%-kal sikerülhetett növelnie támogatottságát, de más kutatások szerint  Gyurcsány minden görcsös igyekezete ellenére, lényegében stagnálnak.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter - videó

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

vg.hu

Romániának is drukkolnunk kell a magyar sikerért

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

ripost.hu

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-