BOZÓT

Megint mellélőtt a Hazudozós Demeter

Akárcsak néhány napja, ismét hazudott, rágalmazott, sőt katonai titkokat hozott nyilvánosságra az LMP újonnan megválasztott elnöke, Demeter Márta.
  • Szerző: Ripost

Az LMP-s Demeter Márta ismét nem nyilvános, érzékeny katonai információt szivárogtatott ki és hamisított meg - mondta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton budapesti sajtótájékoztatóján.

    Németh Szilárd elmondta: Demeter Márta ismét parlamenti írásbeli kérdésnek álcázva, most egy kiképzési repülésen résztvevő gépről állította, hogy azon indokolatlanul és jogtalanul szállították Maróth Gáspárt.
    A HM államtitkára kiemelte: Maróth Gáspár a Magyar Honvédség nemzeti fegyverzeti igazgatója, és a nemzeti védelmi ipari és védelmi célú fejlesztésekért felelős kormánybiztos.

 

Így ha utazott is volna a repülőn, azzal sem lett volna probléma, de nem utazott - közölte.


    Németh Szilárd elmondta: Demeter Mártának ezek után semmi keresnivalója nincs az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságában, sem alelnökként, sem tagként, távoznia kell a szakbizottságból. Ezen felül, mivel visszaélt parlamenti mandátumával, arról is le kell mondania - szögezte le.

Mint ismeretes Demeter Márta, akit szombaton az LMP társelnökévé választottak az elmúlt héten egy Orbán nevű százados 2 éves kislányáról állította hazug módon, hogy az a miniszterelnök lánya.

És ezeket olvastad már?