BOZÓT

Megalázzák őket: Liptai Claudiára és Tóth Verára rontottak Gyurcsányék

Megalázzák azokat, akik nem a szekerüket tolják. Szabályos hadjáratot indított az egyik legismertebb Gyurcsány-párti aktivista, a Macska Jancsi becenévre hallgató Homonnay Gergely, nyilvánvalóan a Gyurcsány-párt nevében.
  • Szerző: Ripost

Igazi hírességeket, Tóth Verát, Liptai Claudiát, aztán meg Ördög Nórát vettek célba, sőt szabályosan megzsarolták őket. Nem tetszik nekik, hogy ezek a sztárok nem állnak ki a Gyurcsány-klán mellett.

Homonnay, a folyton Bözsi nevű macskájával pózoló „Macska Jancsi” régi cimborája, lelkes szekértolója a rózsadombi milliárdos famíliának. Gyurcsányné is nagyon kedveli  az egész napját macskája futtatásával töltő Homonnayt .

Nemrég személyesen zarándokolt el hozzá, hogy ő is szelfizhessen vele, hátha így többen szavaznak majd rá. No meg hogy egyeztessenek kampánykérdésekben, miben segíthetne  még Gyurcsányéknak a macska gazdája.

Nyilvánvalóan ekkor beszélték meg, hogy a következő célpont Liptai Claudia és társai lesznek.

Először tehát Liptai Claudiára rontottak rá, merthogy a közösségi oldalain nem tesz közzé politikai, nyilvánvalóan Gyurcsányékat támogató posztokat.

Aztán jöttek sorban a többiek, előbb Ördög Nóra, aztán meg Tóth Vera. A cél minden esetben egyértelműen ugyanaz.

A gúnyolódással, a pellengérre állítással arra kényszeríteni a sztárokat, hogy a zsarolásnak engedve végül beálljanak a Gyurcsány-klán mögé.

Ennek érdekében a DK-sok nem riadnak vissza semmitől. Betámadják, kiposztolják azokat a cégeket, termékeket is, amelyeket a sorba beállni nem akaró sztárok a Facebookon reklámoznak. Vagyis az üzlet, a pénzkereset felől is nyomást akarnak gyakorolni a rájuk.

Nem tetszik nekik, hogy a Gyurcsányékat támogató politikai üzenet helyett Liptai Claudia egy szemhéjkrémet, Ördög Nóra az Aquaworld-öt, Tóth Vera meg a Mercedest reklámozza.

Macska Jancsi, azaz Homonnay Gergely korábban is alkalmazta  a politikai zsarolásnak ezt a ritka ízléstelen formáját, akkor Kovács Patríciát vette célba, mert az nem állt be abba politikai sorba, amibe be akarta kényszeríteni.

Homonnay amúgy gyakran tesz ki a Facebook-oldalára vallásgyalázó, mások hitbéli érzékenységén gúnyolódó posztokat is. Jézus hitelkártyával vagy szelfizve a keresztfán, szinte mindennaposak nála.

Korábban a családvédelmi intézkedésekről szóló nemzeti konzultációt titulálta egy tekercs vécépapírnak…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?