Létrehozva: 2017.09.22.

Lázadás a Jobbikban! Vona ellenfelei bemikrofonozták a frakcióülést. Most már van muníciójuk... Tolvajnak becézik a háta mögött Vonát!

Muníciót gyûjtenek egy lázadáshoz, ami elsöpri a pártelnököt, akit Tolvajnak neveznek a háta mögött. Vona szerintük ellopta a párt lelkét...

Amint arról néhány napja már beszámoltunk, Vona Gáborral szembeforduló jobbikosok segítségével bejutottunk a párt 3 napos frakcióülésére, a siófoki Panoráma Hotelbe. A legtöbb helyre zavartalanul besétáltunk, a pártelnökkel szemben állók mindenben segítettek.

Időközben kiderült, hogy Vona ellenfelei – olyanok is közéjük tartoznak, akikről a legkevésbé sem gondolná senki - bemikrofonozták a frakcióülést, így gyűjtöttek muníciót ellene. Megdöbbenve hallottuk, hogy a háta mögött Tolvajnak gúnyolják Vonát, arra a nyilatkozatára utalva, hogy „ellopta és kicserélte a párt lelkét”.

Bizonyítékok: Simicska az igazi Főnök

A hangfelvételek célja az volt, hogy - a szállodai lazább körülményeket kihasználva - bizonyítékokat gyűjtsenek ellene, amikkel aztán meggyőzhetik azokat a pártszervezeteket, amelyek még mindig vakon követik Vonát.

Különösen fontos számukra minden olyan információ, amelyik azt bizonyítja, hogy „csicskapárt” lett a Jobbik, hogy már jó ideje  Simicska Lajos irányítja, ő az igazi Főnök.

Nem véletlen, hogy a RIPOST első leleplező cikkére Varga Damm Andrea ügyvédnő, Simicska bizalmasa reagált, nyilvánvalóan a Jobbikot irányító oligarchával egyeztetve.  A veszprémi ügyvédnő hozza-viszi a híreket a Jobbik és Simicska között, az oligarcha az ő fülébe súgja, hogy mit kell tennie a Jobbiknak.

"A Lajos őrjöngött!"

Úgy értesültünk, hogy Simicska követelésére szigorú belső vizsgálat indult annak kiderítésére, hogyan és kik csempészték be a frakcióülésre, a gyermeteg biztonsági intézkedéseket kihasználva, lapunk munkatársait.

„ A Lajos őrjöngött, hogy ennyire amatőrök!” – súgta meg egyik jobbikos segítőnk.

 

Gátlástalan zsidózás, kiröhögött nyugdíjasok…

Van mit feltárnia a belső vizsgálatnak. Hogyan juthattunk be még a frakcióülés termébe is? Hogy volt lehetséges, hogy több alkalommal is ott ülhettünk az ebédelő, vacsorázó pártelnök és a Simicskával minden anyagi ügyet egyeztető pártigazgatóval, a Szaszinak becézett Szabó Gáborral lényegében egy asztalnál?

Hogyan hallhattuk a vezetésből kiszoruló, nyilvánvalóan a „bokor-ügy” miatt partvonalra tett Volner János folytonos panaszkodását?  Hogyan fotózhattuk őket zavartalanul, hallótávolságon belülről?

Hogyan lehettünk fül- és szemtanúi a nevetséges, talán kissé korai pozícióosztogatásnak, a nyugdíjasok  felháborító gúnyolásának, a gátlástalan zsidózásnak?

Szaszi pátyolgatja Duró Dórát

Hogy láthattuk közvetlen közelről, amint a Szaszinak becézett Simicska-kedvenc, Szabó Gábor - a pártkassza őre - Vona asztalához ülteti Duró Dórát, akit, jobbikos segítőink szerint, az oktatási tárcával kábítanak? Így próbálják ugyanis szedálni, nehogy a férje, Novák Előd, akit a Vona-ellenes lázadás miatt a pártelnökségből és frakcióból is kiebrudaltak, komolyabban a pártelnök ellen forduljon.

Ez is Simicska, a Főnök utasítására van így, neki ugyanis „szimpatikus a Dórika”. Az oligarcha eladhatónak látja Dúró Dórát a „politikai halpiacon”.

Már sokan szégyellik magukat

De ami ennél is fontosabb, a Jobbikon eluralkodott egyfajta üldözési mánia, valamiféle „kollektív neurózis”.

Az egyre gyengülő számokat mutató közvélemény-kutatási adatok, a Simicska-irányítás miatti komplexusok, a radikális irányvonal cukivá hazudása nagyon megviselte a hittel-lélekkel politizálókat. Szégyellik magukat az ostoba nyugdíjasgyalázás miatt is, és undorodnak attól, hogy Vona eladta a pártot Simicskának.

Amikor Siófokon arról beszélgettünk velük, hogy Szaszi, azaz Szabó Gábor pártigazgató és Vona már Főnöknek nevezi Simicskát, egyiküknek ökölbe rándult a keze és egy durvát káromkodott. Azt sem bánta már, hogy mindezt videóra vesszük…

 

Simicskának nem tetszik Volner

Kegyvesztett lett a bokorugrás után

A múlt heti frakcióülésen nem volt nehéz észrevenni, hogy Volner és Vona mennyire kerülik egymást. A frakcióvezetőt sosem hívták Vona közelébe, ő nem ülhetett az elnöki asztalhoz az étteremben sem.

Jobbikos informátoraink szerint az addig kedvencnek számító Volner szerelmi botrányai, a bokorba bújás után azonnal kegyvesztett lett a pártban. Igaz nem váltották le a frakcióvezetői posztról, de hosszabb távon nem számolnak már vele.

A személyzeti ügyekbe már közvetlenül beleszóló Simicska Lajos amatőrnek tartja Volnert, akit lényegében „egy buta rendőrnek tart”.  A párton belül már Főnöknek titulált Simicska arra utasította Vonát, hogy olyan, képzettebb politikusokat futtasson, mint az elnöki vacsorázóasztalhoz már rendszeresen odaültetett Dúró Dóra...

Volner ismeri Simicska véleményét, tudja, hogy emiatt már nem kapaszkodhat feljebb a politikai uborkafán. Ez az oka annak, hogy a háromnapos frakcióülésen mindvégig savanyú képpel járt-kelt, gyakran elkülönülve búsongott még megmaradt néhány jobbikos cimborája társaságában.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

borsonline.hu

Fülig érő vigyorral közölte a boldog örömhírt Schobert Lara: összejött

magyarnemzet.hu

Telitalálat! Pár órával a Magyar Nemzet cikke után Magyar Péterék eltüntették a honlapjukról a datadatos szálat

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

vg.hu

Történelmi eső mosta le a térképről Dubajt

origo.hu

Újabb hírek érkeztek Nagy Grófo sírjának feltöréséről

travelo.hu

Tengerimádók figyelmébe: Íme, Európa 25 legjobb tengerparti strandja

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

ripost.hu

Házasság első látásra: Hilda az ágyába csalta Lacit, a kamerák mindent vettek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

BOZÓT

Óráink vannak hátra, újra visszatérnek a fagyos reggelek

BOZÓT

Hatalmas a dugó Budapest határában, 10 kilométeres a kocsisor

POLITIK

Honvédelmi miniszter: Nincs NATO a nemzeti haderők nélkül

POLITIK

Az oltásellenesség mindannyiunk biztonságát veszélyezteti

POLITIK

Az európaiak elégedetlenek Brüsszellel és békét akarnak

POLITIK

Zelenszkij beismerte, Amerika nélkül nincs esélyük

POLITIK

Még az idén növekedési pályára áll a magyar gazdaság

POLITIK

Mit lehet teljesíteni az ukránoknak tett ígéretekből?