Létrehozva: 2019.04.02.

Itt a teljes igazság a mocskos szájú diáklány bizonyítványáról

A Soros pénzelte ellenzéki sajtó bármi áron hõst próbál faragni a "szájbaba...ós" politikai szónoklatáról elhíresült diáklányból, Nagy Blankából. Akinek, mint az váratlanul bebizonyosodott, az ellenõrzõ könyvében tíz darab egyes és kilenc darab kettes díszeleg. Ráadásul különös orvosi igazolásokat nyújtott be az iskolában például arra a napra, amikor politikai szerepléseket vállalt, "nagybetegen". A dolog politikai pikantériája, hogy végsõ soron az MSZP túlbuzgó ügyvédje buktatta le, hozta kényelmetlen helyzetbe a durva beszédû leányzót.

Szerző Ripost

Miközben a Soros-média valamiféle hősként, példás jó tanulóként próbálja beállítani a „mocskos szájú diáklányként” elhíresült Nagy Blankát, a tények egészen mást mutatnak.

Tíz, azaz 10 darab elégtelent és 9 darab elégségest sikerült összehoznia az év eleje óta, a félévi bizonyítványában négy darab, ahogy mondani szokás „kegyelemkettes” virít.

Mindez az őt felkaroló MSZP bölcsességéből derült ki, ugyanis bármi áron bizonyítani akarták a bíróságon, hogy a „szájbaba… ós” szöveggel hírnévre vergődő diáklány  végül is valahogy mégsem bukott meg az iskolában. Ennek érdekében  a nyilvános bírósági tárgyaláson bemutatták a bizonyítványát, sőt bizonyítékként becsatolták az elképesztően rossz jegyeket - a  tíz darab elégtelent és kilenc darab elégségest - tartalmazó ellenőrzőjét is...

A szocialisták házi ügyvédje, a túlbuzgó Litresits András mindezzel fura helyzetbe lavírozta magát és védencét. Lényegében lebuktatta Nagy Blankát, akit az MSZP-sek lelkesen már "futtatni" próbálnak, még a hazánkban turnézó Timmermansnak is bemutatták.

Külön pikantériája Nagy Blanka nyilvánosságra hozott bizonyítványának, hogy az obszcén politikai szónoklatával elhíresült diáklány félévkor történelemből és állampolgári ismeretetekből is éppenhogy csak elkerülte a bukást. Nagy nehezen összevakart egy elégségest, azaz kettest.

 Ráadásul a bíróság előtt bemutatott dokumentumokból kiderült még egy nagyon furcsa, erős kételyekre okot adó dolog. Nagy Blanka ugyanis betegségre hivatkozva, orvosi igazolással mentette ki magát az iskolában január 18-án,  hogy aztán a „betegágy” helyett az ATV egyik politikai műsorába induljon szónokolni.

 

A szánalmasan gyenge bizonyítvány és a megkérdőjelezhető orvosi igazolások hivatkozásával maga az MSZP hozta kínos helyzetbe Nagy Blankát. Így nem lesz könnyű dolga a szocialistáknak, hogy Timmermans utasításának megfelelően valamiféle példaképet faragjanak a tíz egyest és kilenc kettest összehozó, mocskos beszédű diákból.

Bréking! Nagy Blanka  hirtelen olyat posztolt, hogy beleremeg az ország. De tényleg!

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

A lélegzetelállító szőke szépség is ott lesz a világ leghíresebb versenyén - galéria

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

magyarnemzet.hu

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

metropol.hu

Heti szerelmi horoszkóp: Érdemes óvatosnak lenni, ennek a csillagjegynek még szakítást is hozhat a húsvéti nyuszi

magyarnemzet.hu

Itt a vége? Letartóztatták a korrupt borsodi polgármestert

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Sok probléma után váratlanul különválik a TV2 házaspárja

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-