BOZÓT

Halottak napján muszlim szent helyeket látogat Vona Gábor

Miközben a Facebookon és a videoblogján a Halottak Napjáról beszél, a legnagyobb csendben visszatért muszlim politikai elvbarátaihoz Vona Gábor. A feleségét sem hagyta itthon. Együtt látogatják végig korábbi politikai szövetségeseiket és a muszlim vallás szent helyeit. A Halottak Napján.
  • Szerző: Ripost

A politikai ámítás magasiskolája, amit Vona Gábor végbevisz.

Miközben Facebook profilján kegyeletteljesen a Halottak napjáról elmélkedik, valójában éppen mecseteket látogat és iszlám politikusokkal találkozik a muszlim vallás egyik fontos központjában Isztambulban.

Önmagáért beszél, hogy  november 1-én pontban reggel 9 órakor a törökök által lerombolt egykori keresztény főváros Konstantinápoly luxusszállodájából jelentkezett be Facebookon egy ájtatos poszttal. Hívei persze nem tudhatják, hol is van éppen, s hogy ezekben a napokban  muszlim elvbarátaival folytat gondosan titkolt  újabb politikai háttér tárgyalásokat.

Vona tehát szerette volna a nyilvánosság előtt eltitkolni, hogy ezt a fontos keresztény ünnepet éppen muszlim barátai körében tölti, -  s hogy innen posztolgat a Halottak Napjáról - de kissé fecsegős természetű felesége szokás szerint elszólta magát.

Jobbikos forrásaink hívták fel a figyelmet arra, hogy Vona Kriszta  megint lázba jött a muszlim szent helyek láttán és szűk körű  követőinek ezt a képet posztolta tegnap, azaz szerdán, 2018 október 31-én, délután 3-kor. Persze a piktogramok közé, ahogy szokta  gondosan odatette a félholdas muszlim zászlót is.

Vona felesége ugyanis gyakran és lelkesen posztol muszlim politikai és vallási jelképeket. Különös módon például a szabad Európa(!) jelképeként hirdette a félholdat és egyéb "ég felé" törő mohamedán vallási jelképeket.

Jobbikos forrásaink biztosak abban, hogy Vona Gábor halottak napjára időzített isztambuli körútja azért volt ennyire sürgős, hogy ismételten bebiztosítsa éveken át gondosan építgetett muszlim kapcsolatait, azt a biztos hátteret amire a korábbi években is gyakran támaszkodhatott.

A Jobbik belső pártellenzékének tagjai úgy tudják, hogy Vona a halottak napi hosszú hétvégén találkozik például legmagasabb rangú, legbefolyásosabb török kapcsolatával, a pápa elleni merényletben a vádlottak padjára került Musa Serdar Celebivel is, akinek titkosszolgálati múltjáról már annyi minden napvilágot látott.

Sosem cáfolták - Vona ebben az ügyben soha nem kezdeményezett semmiféle sajtópert,  - hogy hosszú évek óta állnak a legszorosabb emberi és politikai kapcsolatban, a rendelkezésre álló adatok szerint Celebi közel egy évtizede irányítja, szervezi Vona egész muszlim kapcsolatrendszerét.

Forrásaink azt is megerősítették, hogy a Jobbik csak látszólag visszavonult, valójában a Nagy Visszatérésre készülő ex-elnöke hosszútávon döntőnek tartja ennek a  muszlim kapcsolatrendszernek a fenntartását és erősítését. Ezért használta ki a halottak napi hosszú hétvégét s utazott Isztambulba, hiszen ott ezek a napok természetesen  muszlim hétköznapok, s így alkalmasak a politikai tárgyalások lefolytatására.

A tárgyalások szünetében, a halottak napi hosszú hétvégén Vona és felesége tehát az iszlám szent helyeket és Isztambul egyéb nevezetességeit látogatja. A politikai értelemben meglehetősen könnyelmű feleség ezekről is szép számmal posztol fotókat az Instagramon. Például ezt: