BOZÓT

Gyurcsány végső harcot hirdet Botka ellen: árulónak és demagógnak tartja

Gyurcsány és a DK-s vezetők a baloldal tönkretevőjének tartják Botkát. Internetes újságjaikban naponta támadják, "vérpopulista kamunak", sőt közönséges uszításnak nevezik Botka politikai üzeneteit.
  • Szerző: RIPOST

Gyurcsány Ferenc és a DK internetes folyóiratai, a Nyugati Fény és az Európa Kávézó hetek óta a lehető legkeményebben támadja az MSZP miniszterelnök-jelöltjét.  Politikáját „rákosista elmebajnak”, „közönséges uszításnak”, vérpopulista kamunak nevezi.

Botka Lászlóról mint a baloldal szétverőjéről már napi gyakorisággal cikkeznek a köztudomásúlag Vágó István és Gréczi Zsolt DK-s politikusok által irányított portálokon. Legújabb írásaikban már történelmi bűnözőnek nevezik Botkát, aki végképp tönkreteszi a szocialistákat.

Több tucat cikkben többek között ezt írták:

Botka százezres öltönyökben, sokmilliós autókban éli az életét, miközben a jómódúak ellen uszít. Szerintük Botka máris teljes kudarcot vallott, hiszen az a törekvése, hogy más szereplőket önkényesen kirekesszen a politikai versenyből. Úgy látják, hogy az agresszív Botka László súlyos tehertétel a baloldalnak, akit csak rá akarnak erőszakolni az emberekre.

 

Botka kampányából Gyurcsányék szerint „a Fizessenek a gazdagok című ultrademagóg, rákosista szlogen köszön vissza, mégsem sikerült egy árva lélekkel sem bővíteni a tábort.”

Másik netes lapjukban, az Európa Kávézóban Gyurcsány és emberei a hamis vagyonnyilatkozat miatt is keményen alázzák az MSZP miniszterelnök-jelöltjét:

„Hogyan lesz hiteles Botka harca a gazdagok ellen, ha ő maga is eltitkolja a vagyonát? Hogyan fog ő tisztességesen adót fizetni, ha letagadja, vagyis a vagyonnyilatkozatában nem tünteti fel a milliós Rolex órát, és nem írja be azt sem, hogy új területet vásárolt a házához?”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?