Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2018.05.11.

Győz-e a muszlimbarát szárny a Jobbik hétvégi kongresszusán? Az új frakcióvezető Afganisztánban és Irakban járt iskolába és hódolt már a Korán előtt

Már-már követelmény a muszlimszimpátia. Ez a szombati tisztújító kongresszus egyik nagy tétje. Vona Gábor a háttérbõl mozgatja a szálakat.

A Jobbik hétvégi tisztújító kongresszusának tétje, hogy marad-e a Vona féle irányvonal, így a többször is deklarált muszlimbarátság, a kritikátlan iszlámrajongás.

Beszédes előjel, hogy Vona Gábor a parlamenti frakció vezetőjévé azt a Gyöngyösi Mártont választatta, aki bizonyíthatóan, a RIPOST ellenőrzött és dokumentált értesülései szerint Afganisztánban és Irakban nőtt fel és járt iskolába.

A választási kampány egyik nehezen feledhető központi témája volt a Jobbik iszlámrajongása, a pártelnök kijelentése, miszerint ez a vallás az emberiség utolsó reménye. Sokakat megdöbbentettek a bizonyítékok, hogy Vona mennyire szoros kapcsolatokat ápol muszlim szervezetekkel, a terroristának minősített Szürke Farkasoktól, a II. János Pál pápa elleni merénylet egyik vádlottjáig.

 

A csak látszólag félreállt Vona Gábor a háttérből továbbra is éppúgy irányítja a szálakat, mint korábban. Ennek egyértelmű bizonyítéka, hogy az új parlamenti frakció élére az ugyancsak iszlámrajongó, amúgy a zsidókat korábban listázni akaró Gyöngyösi Mártont állította.

Akiről csak kevesen tudják, hogy Afganisztánban és Irakban nőtt fel, járt iskolába, de sokáig élt Egyiptomban is. Innen a szoros kötődés a muszlim világhoz, ezért hangoztatta korábban jó néhány alkalommal egyértelmű elköteleződését az iszlám mellett. Amúgy mondhatni családi gyökerekről van szó, hiszen Gyöngyösi édesapja az egyik hírhedt kommunista külkereskedelmi vállalat muszlim országokra specializálódott szakembere volt.

Amint az köztudomású, a rendszerváltás előtt a külkereskedelmi vállalatok bizonyíthatóan a magyar és szovjet titkosszolgálatok fedőszerveiként funkcionáltak. Ezért került, nőtt fel, járt iskolába a Jobbik frakcióvezetője Afganisztánban és Irakban, ahol szoros kapcsolatba került az iszlám világgal és értékekkel.

A Jobbikba belépve évek óta szervezi, egyengeti Vona muszlim kapcsolatrendszerét, több közel-keleti útjára is elkísérte, beleértve elsősorban Törökországot. Õ is jól ismeri Musza Celebit, a pápa elleni merénylet vádlottját, bizonyíthatóan ott volt, amikor több alkalommal is találkozott Vona Gáborral. Amint arról az UKID nevű iszlám fedőszervezet belső kiadványa be is számolt.

Megdöbbentő bizonyíték az is, hogy a muszlimok magától értetődően díszvendégnek hívták Gyöngyösit a Korán egyik legutóbbi díszkiadásának ünnepségére, ahol a résztvevők lényegében hódoltak az iszlám legfontosabb szent irata előtt.

 

A Jobbik szombati kongresszusának legfőbb tétje, hogy marad-e az ilyesfajta értékeket képviselő muszlimbarát irányvonal, vagy visszatalálnak a nemzeti radikalizmushoz…

Vona Gábor egyértelmű célja, hogy a hozzá és a muszlimbarátsághoz hű Gyöngyösi, akit máris megajándékozott a frakcióvezetői tisztséggel, ott legyen a párt legfőbb irányítói között.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezt mondta Jürgen Klopp a Liverpool kudarca után

origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

borsonline.hu

Házasság első látásra: Enci megfenyegette Andrist, mindent kitálal

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

magyarnemzet.hu

Kovács István nullás osztályzata, a BL-beli teljesítményéért is kapott már büntetést

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 13 tepsis recepttel segítjük az ötletelést szombat-vasárnapra

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

"Mondjanak értem egy imát" - Daganatos a gyászoló Edina, aki már két gyermekét is eltemette

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

BOZÓT

Óráink vannak hátra, újra visszatérnek a fagyos reggelek

BOZÓT

Hatalmas a dugó Budapest határában, 10 kilométeres a kocsisor

POLITIK

Újabb súlyos orosz támadások Ukrajna ellen

POLITIK

Izrael rakétákat lőtt ki Iránra

POLITIK

A Mészáros-csoport megvásárolta a híres babaáruház-láncot

POLITIK

Honvédelmi miniszter: Nincs NATO a nemzeti haderők nélkül

POLITIK

Az oltásellenesség mindannyiunk biztonságát veszélyezteti

POLITIK

Az európaiak elégedetlenek Brüsszellel és békét akarnak