BOZÓT

Győri emberrablás: megszólalt a gyanúsított szomszédja

A Ripost utolérte a győri Mácsik Zoltán eltûnése kapcsán gyanúsított férfi szomszédját. Elárulta, mit tudott meg a rendőröktől! S azt is elmondta, mi futott át az agyán!
  • Szerző: Ripost

Mint ismert, Mácsik Zoltán villanyszerelő Ausztriába is járt dolgozni, de egyik munkáját a közvetítő nem fizette ki. Március 31-én elcsalta Zoltánt egy Győrhöz közeli benzinkúthoz, ahol aztán a villanyszerelőnek nyoma veszett. Egy héttel később a rendőrök elfogták a közvetítő vállalkozót, É. Imrét, akit hamarosan már emberöléssel gyanúsítottak meg. Az eltűnt Mácsik Zoltán felesége, Márta már akkor elmondta a %%-nak: ő is úgy tudja, hogy egy másik villanyszerelő pont ugyanígy tűnt el néhány éve, és az ő tudomása szerint a most elfogott gyanúsított érintett volt abban az ügyben is.

Beszéltünk a gyanúsított egyik szomszédjával. Mint elmondta, ismerte É. Imrét, régebben sokat beszélgetett vele, és nem gondolta volna, hogy gyilkosságért gyanúsítják majd.

"Engem is bevittek a rendőrök kihallgatni, tőlük tudtam meg, hogy eltűnt egy villanyszerelő. Megijedtem kicsit, gondoltam is, hogy mondjam a szomszédnak: engem nehogy eltüntessél! Rengeteg rendőr volt itt, amikor átkutatták a telket" – árulta el Vári Imre.

A héten bombaként robbant a hír, hogy lehet, hogy már nem is két, hanem négy eltűnt villanyszerelőről lehet szó!

Hogy miről pletykálnak a győriek, és miről mesélt lapunknak az ügy gyanúsítottjának ismerőse? Kiderül a csütörtöki %% napilapból! Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?