BOZÓT

Gulyás Márton nem tiltja le a zsidózó Zagyvával közös videóját

Továbbra is vállalja Gulyás Márton az antiszemita, az őt kritizálókat életveszélyesen megfenyegető jobbikos politikussal közös szereplést.
  • Szerző: RIPOST

Az év legnagyobb politikai botránya, hogy Zagyva György Gyula jobbikos politikus, a párt reklámarca antiszemita gyalázkodás közepette életveszélyesen megfenyegette az őt kritizáló publicistát. Egész családja kiirtásával fenyegetőzött.

 

Az ügynek még különösebb hangsúlyt ad, hogy a gyilkossággal fenyegetőző jobbikos politikus (korábban országgyűlési képviselő és a Jobbik színeiben a parlamenti emberi jogi(!) bizottság tagja) néhány napja közös politikai akcióba kezdett a garázda akcióiról elhíresült, ezek miatt jogerősen elítélt Gulyás Mártonnal.

A szélsőjobboldali zsidózó Zagyva ugyanis a központi szereplője Gulyás legújabb politikai reklámvideójának. Sokakat megdöbbentve a Soros György támogatását élvező Gulyás az antiszemita botrány kirobbanása után is politikai közösséget vállal a náci nézeteket valló Zagyvával, nem tiltatta le közös politikai akció-videójukat.

Időközben Orbán Viktor miniszterelnök utasította a belügyminisztert, hogy a jobbikos Zagyva György Gyula gyalázatos antiszemita fenyegetőzése kapcsán a törvény teljes szigorával lépjen fel. Ezt Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke közölte szombaton az MTI-vel.   

Hangsúlyozta, Orbán Viktor az Országgyűlésben több alkalommal is kifejtette, hogy Magyarországon az antiszemitizmussal szemben zéró tolerancia van.
 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?