BOZÓT

Ez a Soros-Orbán meccs igazi tétje...

Soros György, ahogy már több cikkében is leírta, évente 1 millió migránst akar beengedni Európába. Ennek viszont útjában áll a magyar kerítés és persze vele együtt a magyar kormányfő. Szerinte nemcsak a menekülteket, de a gazdasági bevándorlókat is be kell engedni.
  • Szerző: RIPOST

Soros György legfőbb célja, ahogy azt több cikkében is leírta, évi 1 millió migráns Európába telepítése... Mondhatni bármi áron..

Hisz abban, hogy ez „vérfrissítés” kell Európának. A Magyarországot védő kerítés viszont komoly akadálya annak, hogy sikerüljön ez a terv… Soros  tehát le akarja bontatni az útjában álló kerítést!

 

A milliárdos az amerikai olvasztótégely, a „melting pot” elvét vallja, amely a nemzetek megszűnését, egybeolvadását jelenti.

Soros önjelölt messiásként az Európai Unió jövőjét, az USA példájából kiindulva, az Európai Egyesült Államokban látja, ahol a nemzetek megszűnnek létezni, és már nem magyarként vagy németként, hanem elsősorban európaiként élhetnénk tovább.

 

A legnagyobb akadály a magyar kerítés

Az üzletember a sok millió közel-keleti, ázsiai, afrikai bevándorlóra mint egyfajta „élesztőre” tekint, akik hozzájárulhatnak a nemzetállamok gyorsabb lebontásához. A csökkenő létszámú európai nemzetek munkaerőpiacán is fontosnak tartja a migránsok tömeges megjelenését.

A Soros által pénzelt szervezetek éppen ezért fizikai akadályként tekintenek a bevándorlás útjában álló magyar kerítésre. Ami döntő mértékben lecsökkentette a balkáni útvonalon próbálkozók számát. Idén a korábbi százezrek helyett  már csak 5 ezer migráns próbálkozott a görög partoknál… Nyilvánvalóan azért, mert híre ment, hogy Magyarország felé szinte lehetetlen átjutni…

A legtöbben jó egy éve már inkább az olasz partoknál próbálkoznak, már több mint tízszer annyian, mint Görögországban.

Az Európai Unió határvédelmi szerve, a FRONTEX nemrég hivatalos nyilatkozatban részletezte, hogy a többségében Soros pénzelte szervezetek az olasz partoknál bizonyíthatóan összejátszanak az embercsempészekkel, tevékenyen közreműködnek abban, hogy minél több migráns jusson be Olaszországba, az Európai Unióba.

Dokumentumok és térképek bizonyítják, hogyan szedik fel a líbiai és tunéziai partok közelében a vízre merészkedő migránsokat, hogy aztán egész közel vigyék őket az olasz partokhoz… Még attól sem riadnak vissza, hogy szállítóeszközökkel segítsék az embercsempészeket. Nem lehet eléggé kihangsúlyozni, hogy ezek a súlyos vádak nem valamiféle ellenőrizetlen értesülések, hanem az Európai Unió határőrizeti szervezete, a FRONTEX hivatalos jelentésében találhatók…

Soros hisz a felvevőpiacban

Furcsa abszurditás, hogy az Európai Unió elnöke ennek ellenére régi barátként fogadta fiával együtt Soros Györgyöt, aki a migránskérdésről meghökkentő módon mint egyfajta emberi „felvevőpiacról” beszél.

„Most ugyan a nagyszámú menekült miatt telítődni látszik a felvevőpiac, de ha a menekültválságot sikerül mederbe terelni, akkor már be lehet fogadni gazdasági bevándorlókat, akikre igen is szükség van a demográfiai okokból kimerülő európai munkaerőpiacon” – fejtette ki egyik cikkében.

Ennek érdekében még a menekültügyek elbírálását is elvenné az egyes országoktól. Szerinte az lenne jó, ha nem EU-s szervezetek döntenek a menekültkérelmekről, így azok elbírálása egyáltalán nem a nemzetállamokon múlna. Így egyszerűbben, gyorsabban lehetne Európába juttatni a Soros által üdvösnek tartott évi(!) 1 millió migránst.

A legrövidebb út Magyarországon át vezet(ne)

Olaszország lassan kiteheti a megtelt táblát, ráadásul Németország a Brenner-hágó lezárását tervezi a délről jövő illegális migráció megakadályozására.

További migránsokat, hogy meglegyen a Soros megkívánta 1 millió fő, legfeljebb a menekülttáborokból lehetne Európába hozni. Ennyi embert azonban repülőn elszállítani horribilis kiadásokat jelentene, a szárazföldi utaztatás sokkal egyszerűbb és olcsóbb, hiszen a törökországi menekülttáborok, vagy Észak-Afrika nincs túlságosan távol Európától.

A legrövidebb út pedig Magyarországon át vezet. Nem véletlenül indult meg elsőként a migrációs áradat Szerbia felől éppen erre… Soros tervei előtt éppen ezért a magyar kerítés a legnagyobb akadály. Minden megtesz, hogy megbontsa az egyre hatásosabban működő határzárat.  Lobbizik az Európai Unióban, aktivitásra buzdítja pókhálóként működő szervezeteit. Most még elsősorban politikai nyomásgyakorlással próbálkozik – legutóbbi látogatása az Európai Parlament elnökénél erről is szólt -, de tervezi más eszközök bevetését is.

Az általa pénzelt szervezetek a röszkei határállomásnál a %% értesülése szerint a közeljövőben újabb provokatív akcióra készülnek. Mint ahogy korábban megírtuk, ennek főpróbáját húsvétkor már megtartották. A Soros-aktivisták olyan szélsőbaloldali organizációk – például az ANTIFA - vezetőit is meghívták Röszkére, akik nem riadnak vissza a fizikai erőszaktól sem…

Aki érteni akarja Magyarország és Soros György konfliktusát, tudnia kell, miért tartja céljai legnagyobb akadályának a határunkat védő kerítést az önjelölt messiás milliárdos…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?