Létrehozva: 2017.05.08.

Ez a Soros-Orbán meccs igazi tétje...

Soros György, ahogy már több cikkében is leírta, évente 1 millió migránst akar beengedni Európába. Ennek viszont útjában áll a magyar kerítés és persze vele együtt a magyar kormányfõ. Szerinte nemcsak a menekülteket, de a gazdasági bevándorlókat is be kell engedni.

Soros György legfőbb célja, ahogy azt több cikkében is leírta, évi 1 millió migráns Európába telepítése... Mondhatni bármi áron..

Hisz abban, hogy ez „vérfrissítés” kell Európának. A Magyarországot védő kerítés viszont komoly akadálya annak, hogy sikerüljön ez a terv… Soros  tehát le akarja bontatni az útjában álló kerítést!

 

A milliárdos az amerikai olvasztótégely, a „melting pot” elvét vallja, amely a nemzetek megszűnését, egybeolvadását jelenti.

Soros önjelölt messiásként az Európai Unió jövőjét, az USA példájából kiindulva, az Európai Egyesült Államokban látja, ahol a nemzetek megszűnnek létezni, és már nem magyarként vagy németként, hanem elsősorban európaiként élhetnénk tovább.

 

A legnagyobb akadály a magyar kerítés

Az üzletember a sok millió közel-keleti, ázsiai, afrikai bevándorlóra mint egyfajta „élesztőre” tekint, akik hozzájárulhatnak a nemzetállamok gyorsabb lebontásához. A csökkenő létszámú európai nemzetek munkaerőpiacán is fontosnak tartja a migránsok tömeges megjelenését.

A Soros által pénzelt szervezetek éppen ezért fizikai akadályként tekintenek a bevándorlás útjában álló magyar kerítésre. Ami döntő mértékben lecsökkentette a balkáni útvonalon próbálkozók számát. Idén a korábbi százezrek helyett  már csak 5 ezer migráns próbálkozott a görög partoknál… Nyilvánvalóan azért, mert híre ment, hogy Magyarország felé szinte lehetetlen átjutni…

A legtöbben jó egy éve már inkább az olasz partoknál próbálkoznak, már több mint tízszer annyian, mint Görögországban.

Dokumentumok és térképek bizonyítják, hogyan szedik fel a líbiai és tunéziai partok közelében a vízre merészkedő migránsokat, hogy aztán egész közel vigyék őket az olasz partokhoz… Még attól sem riadnak vissza, hogy szállítóeszközökkel segítsék az embercsempészeket. Nem lehet eléggé kihangsúlyozni, hogy ezek a súlyos vádak nem valamiféle ellenőrizetlen értesülések, hanem az Európai Unió határőrizeti szervezete, a FRONTEX hivatalos jelentésében találhatók…

Soros hisz a felvevőpiacban

Furcsa abszurditás, hogy az Európai Unió elnöke ennek ellenére régi barátként fogadta fiával együtt Soros Györgyöt, aki a migránskérdésről meghökkentő módon mint egyfajta emberi „felvevőpiacról” beszél.

„Most ugyan a nagyszámú menekült miatt telítődni látszik a felvevőpiac, de ha a menekültválságot sikerül mederbe terelni, akkor már be lehet fogadni gazdasági bevándorlókat, akikre igen is szükség van a demográfiai okokból kimerülő európai munkaerőpiacon” – fejtette ki egyik cikkében.

Ennek érdekében még a menekültügyek elbírálását is elvenné az egyes országoktól. Szerinte az lenne jó, ha nem EU-s szervezetek döntenek a menekültkérelmekről, így azok elbírálása egyáltalán nem a nemzetállamokon múlna. Így egyszerűbben, gyorsabban lehetne Európába juttatni a Soros által üdvösnek tartott évi(!) 1 millió migránst.

A legrövidebb út Magyarországon át vezet(ne)

Olaszország lassan kiteheti a megtelt táblát, ráadásul Németország a Brenner-hágó lezárását tervezi a délről jövő illegális migráció megakadályozására.

További migránsokat, hogy meglegyen a Soros megkívánta 1 millió fő, legfeljebb a menekülttáborokból lehetne Európába hozni. Ennyi embert azonban repülőn elszállítani horribilis kiadásokat jelentene, a szárazföldi utaztatás sokkal egyszerűbb és olcsóbb, hiszen a törökországi menekülttáborok, vagy Észak-Afrika nincs túlságosan távol Európától.

A legrövidebb út pedig Magyarországon át vezet. Nem véletlenül indult meg elsőként a migrációs áradat Szerbia felől éppen erre… Soros tervei előtt éppen ezért a magyar kerítés a legnagyobb akadály. Minden megtesz, hogy megbontsa az egyre hatásosabban működő határzárat.  Lobbizik az Európai Unióban, aktivitásra buzdítja pókhálóként működő szervezeteit. Most még elsősorban politikai nyomásgyakorlással próbálkozik – legutóbbi látogatása az Európai Parlament elnökénél erről is szólt -, de tervezi más eszközök bevetését is.

Az általa pénzelt szervezetek a röszkei határállomásnál a %RIPOST% értesülése szerint a közeljövőben újabb provokatív akcióra készülnek. Mint ahogy korábban megírtuk, ennek főpróbáját húsvétkor már megtartották. A Soros-aktivisták olyan szélsőbaloldali organizációk – például az ANTIFA - vezetőit is meghívták Röszkére, akik nem riadnak vissza a fizikai erőszaktól sem…

Aki érteni akarja Magyarország és Soros György konfliktusát, tudnia kell, miért tartja céljai legnagyobb akadályának a határunkat védő kerítést az önjelölt messiás milliárdos…

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egészen elképesztő: kiderült, ki miatt nincs béke

origo.hu

Drámai fordulat: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

hirtv.hu

Megfenyegették a HírTV stábját Monfalconéban + videó

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

hirtv.hu

Puzsér is elmondta véleményét a brüsszeli konzervatív konferencia letiltásáról + videó

origo.hu

Brutálisan összeverték Miley Cyrust

mindmegette.hu

5:2 diéta – lerobbantja rólad a zsírt az időszakos böjt népszerű formája

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

BOZÓT

Óráink vannak hátra, újra visszatérnek a fagyos reggelek

BOZÓT

Hatalmas a dugó Budapest határában, 10 kilométeres a kocsisor

POLITIK

Be akarják tiltani a dohányzást a britek

POLITIK

Meloni Tunéziában küzd az illegális migráció ellen

POLITIK

Brüsszelben félnek a nemzetállamoktól

POLITIK

Ismét fegyverszállítást sürgetett Ukrajnába a NATO-főtitkár

POLITIK

- Ne lőjenek! - mondta Orbán Viktor az újságíróknak

POLITIK

Hídpénzbotrány: A Mammutban vehették át a baloldalnak szánt kenőpénzeket