BOZÓT

Egymást marja a szánalmas ellenzék, Puzsér ultimátumot adott Karácsonynak

Tovább tart az iszapbirkózás Karácsony Gergely és Puzsér Róbert között, hogy ki legyen az ellenzék főpolgármester-jelöltje, ki legyen Tarlós István ellenfele az őszi önkormányzati választáson.
  • Szerző: F.G.

Már a mindössze pár tízezer embert megmozgató főpolgármester-jelölti előválasztás első fordulója után keményen osztotta Puzsér Róbert Karácsony Gergelyt. A zuglói polgármesterről azt írta: „Karácsony megérthetné, hogy a főváros nem lehet az ő személyes ambícióinak meg az őt támogató korrupt pártok falánkságának az eszköze.”

Legújabb Facebook-bejegyzésében pedig csalással, trükközéssel vádolta meg Karácsonyt és a mögötte álló csapatot: „Karácsony Gergely és a Magyar Szocialista Párt háztáji közvéleményformáló intézete, a Závecz Research hetek óta azzal haknizik a sajtóban, hogy egyedül Karácsony Gergelynek van esélye leváltani Tarlós Istvánt.”

A humorista kifogásolta, hogy érdemben bele sem vágott a kampányába, a közvélemény-kutató intézet már előjött egy felméréssel. „Jelzem Závecz Tibornak, hogy ha még egyszer megpróbál egy demokratikus választást befolyásolni, akkor nem veszek részt semmiféle előválasztáson” – írta Puzsér, aki szerint Karácsonynak a kampányban jóval nagyobbak az anyagi lehetőségei, köszönhetően „a szocialista pártmaffiának”.

Karácsony Gergely a régi baloldal jelöltje, aki valamennyi közvélemény-kutatásban kiválóan szerepel, csak épp ember fia nem szavazna rá: kamupártja, a Párbeszéd az egy százalékot sem éri el. Alig fél éve bukott meg miniszterelnök-jelöltként, s míg én egyetlen fillért sem költöttem, ő már most milliókat vert el hirdetésekre, nem is beszélve azokról a százmilliókról, melyeket tavaly költött rá a szocialista pártmaffia.”

A humorista a baloldali főpolgármester-jelölti casting második fordulójáról elmondta, hogy szándékában áll részt venni rajta, és hiszi, hogy van esélye a győzelemre. Ehhez viszont feltételt szabott: azt kérte a szerinte manipulatív kutatásokat szállító Závecz Tibortól, állítsa le magát. Ha ennek nem tesz eleget, akkor nem vesz részt „semmiféle előválasztáson”.

„Javaslom Závecz Tibornak, hogy takarodjon el a halál [email protected]ára, és ott kutakodjon, aztán ha a budapestiek már ismerik a programomat, majd akkor ismertesse, mit kutatott ki!” –

írta Puzsér, aki úgy látja, hogy Karácsonnyal képtelenség nyerni, mert „a budapestiek megtapasztalták, hogy minden szava hazugság”.

 

 

 

 

És ezeket olvastad már?