Létrehozva: 2019.02.21.

Egymást marja a szánalmas ellenzék, Puzsér ultimátumot adott Karácsonynak

Tovább tart az iszapbirkózás Karácsony Gergely és Puzsér Róbert között, hogy ki legyen az ellenzék fõpolgármester-jelöltje, ki legyen Tarlós István ellenfele az õszi önkormányzati választáson.

Már a mindössze pár tízezer embert megmozgató főpolgármester-jelölti előválasztás első fordulója után keményen osztotta Puzsér Róbert Karácsony Gergelyt. A zuglói polgármesterről azt írta: „Karácsony megérthetné, hogy a főváros nem lehet az ő személyes ambícióinak meg az őt támogató korrupt pártok falánkságának az eszköze.”

Legújabb Facebook-bejegyzésében pedig csalással, trükközéssel vádolta meg Karácsonyt és a mögötte álló csapatot: „Karácsony Gergely és a Magyar Szocialista Párt háztáji közvéleményformáló intézete, a Závecz Research hetek óta azzal haknizik a sajtóban, hogy egyedül Karácsony Gergelynek van esélye leváltani Tarlós Istvánt.”

A humorista kifogásolta, hogy érdemben bele sem vágott a kampányába, a közvélemény-kutató intézet már előjött egy felméréssel. „Jelzem Závecz Tibornak, hogy ha még egyszer megpróbál egy demokratikus választást befolyásolni, akkor nem veszek részt semmiféle előválasztáson” – írta Puzsér, aki szerint Karácsonynak a kampányban jóval nagyobbak az anyagi lehetőségei, köszönhetően „a szocialista pártmaffiának”.

Karácsony Gergely a régi baloldal jelöltje, aki valamennyi közvélemény-kutatásban kiválóan szerepel, csak épp ember fia nem szavazna rá: kamupártja, a Párbeszéd az egy százalékot sem éri el. Alig fél éve bukott meg miniszterelnök-jelöltként, s míg én egyetlen fillért sem költöttem, ő már most milliókat vert el hirdetésekre, nem is beszélve azokról a százmilliókról, melyeket tavaly költött rá a szocialista pártmaffia.”

A humorista a baloldali főpolgármester-jelölti casting második fordulójáról elmondta, hogy szándékában áll részt venni rajta, és hiszi, hogy van esélye a győzelemre. Ehhez viszont feltételt szabott: azt kérte a szerinte manipulatív kutatásokat szállító Závecz Tibortól, állítsa le magát. Ha ennek nem tesz eleget, akkor nem vesz részt „semmiféle előválasztáson”.

„Javaslom Závecz Tibornak, hogy takarodjon el a halál f@szára, és ott kutakodjon, aztán ha a budapestiek már ismerik a programomat, majd akkor ismertesse, mit kutatott ki!” –

írta Puzsér, aki úgy látja, hogy Karácsonnyal képtelenség nyerni, mert „a budapestiek megtapasztalták, hogy minden szava hazugság”.

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

magyarnemzet.hu

Így omlik össze a hatalmas híd, miután nekimegy egy nagy hajó + videó

ripost.hu

„Tíz százalék esélyt adtak Petinek a túlélésre” - köhögött, majd mindkét lábát amputálni kellett

hirtv.hu

Megtalálta az ukrán szálat az orosz Nyomozó Bizottság a krasznogorszki terrortámadással kapcsolatban

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-