BOZÓT

Csőd Szegeden: 1 hét alatt 2 alpolgármester hagyta ott Botkát

Valóságos politikai földrengés van Szegeden, sorra hagyják el Botka Lászlót az alpolgármesterek. Egy hét alatt ketten!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Szerda délután lemondott Solymos László, Botka László alpolgármestere. Õ már a második polgármester aki nem akar vele dolgozni.

A napokban jelentette be ugyanis a másik alpolgármester Nagy Sándor, hogy átül  a Momentumba. A szegedi Fidesz közleményben reagált, szerintük Botka László arrogáns, és nem lehet vele együtt dolgozni.

A SzegedMa úgy tudja, szerda délután lemondott Botka László másik alpolgármestere, Solymos László is.

Hogy pontosan mi az oka a távozásának, azt egyelőre nem tudtuk meg, mert amikor felhívták a privát mobilszámán, azonnal lecsapta a telefont.

A szegedi baloldali önkormányzat házilapja, a szeged.hu is megerősítette  Solymos László lemondását. Azt írják, hogy Solymos "személyes és családi okok" miatt mondott le.

A szegedi FIDESZ szervezet közleménye szerint korábban dr. Mózes Ervin főjegyző visszavonulása is összefüggésben áll a mindennapos városházi problémákkal és a leplezetlen korrupcióval. Solymos lemondásával pedig egy újabb Botka-bizalmas intett búcsút a szocialista Botka Lászlónak, aki így végérvényesen egyedül maradt.

Amúgy  Mózes Ervin egykori címzetes főjegyző, a most lemondott alpolgármester Solymos László társaságában tagja volt Botka "börtönválogatottjának", hűtlen kezelés miatt  ítélte el őket a bíróság, mert több mint 40 millió forintos kárt okoztak Szegednek.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?