BOZÓT

Csaltak az ellenzéki előválasztáson, nagy a felháborodás

Egyelőre titkolni próbálják a részleteket, de máris nagy a felháborodás ellenzéki oldalon. Sokan bizonyítható, egyértelmû csalásról beszélnek a hétvégi előválasztással kapcsolatban. A RIPOST értesülése szerint sok ezer olyan ellenzéki "szavazatát" is beszámították, akik el sem mentek szavazni.
  • Szerző: RIPOST

A felháborodott ellenzéki szavazók először csak a Facebookon küldözgették körbe az értetlenkedő üzeneteket.

"Hogyhogy megköszönik nekem a szavazatot, amikor el sem menten szavazni?"

"Itt valaki szórakozik! Úgy tartanak nyilván, mintha szavaztam volna Karácsony Gergelyre. Még meg is köszönik a szavazatot. Pedig nem is voltam szavazni!" -

írták tucatszámra egymásnak a felháborodott kommenteket.

 

Egyértelműen, az e-mail cím alapján beazonosíthatóan Karácsony Gergely stábja küldte ki  a köszönőleveleket tömegesen olyan valahol más alkalommal regisztrált ellenzéki szavazóknak, akik történetesen messze elkerülték az előválasztást. Vagyis  egyértelműen olyanok neve került fel ezerszámra(!) a támogató szavazók listájára akik ott sem voltak!

Karácsony Gergely ezt a köszönőlevelet küldte ezerszámra olyanoknak, akik el sem mentek az előválasztásra és persze így nem is szavazhattak rá:

 

Még a Munkáspárt jól ismert  egykori alelnöke Vajnai Attila is kapott köszönőlevelet, pedig ő sem volt ott az előválasztáson és persze antifasiszta létére esze ágában sem volt a zsidók listázását megengedhetőnek tartó Karácsony Gergelyre szavazni.

 

Úgy tudjuk, hogy a politikus nem hagyja annyiban a dolgot, nyilvánosan akarja számon kérni , miféle csalás révén került a neve a Karácsony Gergelyt támogató szavazók közé.

A köszönőlevél miatt tömegesen reklamálókat  Karácsony Gergely választási irodájában a stáb ide-oda küldözgeti. Nem adnak semmiféle magyarázatot arra, hogyan kaphattak ilyen levelet azok, akik nemhogy nem szavaztak Karácsonyra, de még csak el sem mentek az előválasztásra.

Csak annyit mondanak, hogy ők nem illetékesek, aki akarja keresse fel a zuglói polgármesteri hivatalt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?