Létrehozva: 2018.02.15.

Büntetőfeljelentés az ügyészségen Juhász Péter ellen: Családon belüli erőszak, súlyos testi sértés

Miután nyilvánosan beismerõ vallomást tett, elismerte a tettlegességet, azt hogy dulakodott három gyermeke édesanyjával, büntetõeljárás indul a politikus ellen. Feljelentették.

Már saját politikai családján belül is egyre többen követelik, hogy a családon belüli erőszakot elkövető, három gyermeke anyjával dulakodó Együtt-pártelnök távozzon a közéletből. Legutóbb például dr. Kende Péter ügyvéd, közíró fogalmazta ezt meg határozottan és következetesen az ATV CSATT című műsorában.

Ezt mondta:

"Innentől ez védhetetlen. Olyan helyzet nem fordulhat elő, hogy egy nővel dulakodásba kerülök. Most azonnal mondjon le minden tisztségéről és tűnjön el a magyar közéletből! Aki dulakodni szokott otthon, nincsen keresnivalója a közéletben."

A Magyar Távirati Iroda legfrissebb híre szerint feljelentés érkezett a Fővárosi Főügyészséghez Juhász Péterrel szemben az Együtt pártelnökének a sajtóban megjelent állítólagos bántalmazási ügye miatt.  

    A Fővárosi Főügyészség az MTI-vel azt közölte, egy magánszemély tett feljelentést az ügyben a Budapesti V. és XIII. kerületi ügyészségen.
    Mivel a feljelentés adatai alapján a nyomozás elrendelése vagy a feljelentés elutasítása kérdésében nem lehetett megnyugtatóan állást foglalni, a kerületi ügyészség a feljelentés kiegészítését rendelte el, és annak teljesítésével a Budapesti Rendőr-főkapitányságot bízta meg.

Az eddig kiszivárgott értesülések szerint a családon belüli erőszak és három gyerek elhelyezése miatt már bírósági eljárás van folyamatban. Ehhez csatlakozhat most egy meginduló büntetőeljárás is.

A %RIPOST% értesülése szerint ennek tárgya: súlyos testi sértés, családon belüli erőszak, kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértése.

A családon belüli erőszakot  korábban gyakran elítélő Együtt egyelőre hallgat, a súlyos vádak ellenére nem hajlandó elhatárolódni Juhász Pétertől, a párt elnökétől. 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Óriási meglepetés: nem lesz ott a foci-Eb-n a korábbi győztes

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

hirtv.hu

Műsorváltozás: 21 órától a Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

vg.hu

Reagált a Budapest Airport a 729 forintos bőrönd-kiárusításra

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

ripost.hu

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-