BOZÓT

Büntetőfeljelentés az ügyészségen Juhász Péter ellen: Családon belüli erőszak, súlyos testi sértés

Miután nyilvánosan beismerő vallomást tett, elismerte a tettlegességet, azt hogy dulakodott három gyermeke édesanyjával, büntetőeljárás indul a politikus ellen. Feljelentették.
  • Szerző: Ripost

Már saját politikai családján belül is egyre többen követelik, hogy a családon belüli erőszakot elkövető, három gyermeke anyjával dulakodó Együtt-pártelnök távozzon a közéletből. Legutóbb például dr. Kende Péter ügyvéd, közíró fogalmazta ezt meg határozottan és következetesen az ATV CSATT című műsorában.

Ezt mondta:

"Innentől ez védhetetlen. Olyan helyzet nem fordulhat elő, hogy egy nővel dulakodásba kerülök. Most azonnal mondjon le minden tisztségéről és tűnjön el a magyar közéletből! Aki dulakodni szokott otthon, nincsen keresnivalója a közéletben."

A Magyar Távirati Iroda legfrissebb híre szerint feljelentés érkezett a Fővárosi Főügyészséghez Juhász Péterrel szemben az Együtt pártelnökének a sajtóban megjelent állítólagos bántalmazási ügye miatt.  

    A Fővárosi Főügyészség az MTI-vel azt közölte, egy magánszemély tett feljelentést az ügyben a Budapesti V. és XIII. kerületi ügyészségen.
    Mivel a feljelentés adatai alapján a nyomozás elrendelése vagy a feljelentés elutasítása kérdésében nem lehetett megnyugtatóan állást foglalni, a kerületi ügyészség a feljelentés kiegészítését rendelte el, és annak teljesítésével a Budapesti Rendőr-főkapitányságot bízta meg.

Az eddig kiszivárgott értesülések szerint a családon belüli erőszak és három gyerek elhelyezése miatt már bírósági eljárás van folyamatban. Ehhez csatlakozhat most egy meginduló büntetőeljárás is.

A %% értesülése szerint ennek tárgya: súlyos testi sértés, családon belüli erőszak, kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértése.

A családon belüli erőszakot  korábban gyakran elítélő Együtt egyelőre hallgat, a súlyos vádak ellenére nem hajlandó elhatárolódni Juhász Pétertől, a párt elnökétől. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?