BOZÓT

Bíróságon vallott a Jobbik parlamenti képviselője: Kiskorú lány a hálószobában

Büntetőjogi felelőssége teljes tudatában vallott a Jobbik parlamenti képviselője egy másik Jobbik-honatyára. Kiskorú lány a hálószobában. A lakást, a "buliközpontot" a magyar Országgyûlés Hivatala fizette.
  • Szerző: RIPOST

 

Sorra vallottak a tanúk a Fővárosi Törvényszéken, bizonyítási eljárás zajlott:

Volt-e Kulcsár Gergely családos, ötgyerekes jobbikos politikusnak viszonya a párt ifjúsági tagozatának egy, még fiatalkorú tagjával?

Mint arról a %% is beszámolt az ötgyerekes parlamenti képviselő Debrecen-szerte botrányt kavaró kapcsolatban állt egy, a Jobbik ifjúsági tagozatában tevékenykedő kiskorú lánnyal. A kínos esetet szóvá tevő jobbikosokat eltávolították a pártból... A bírósági eljárás korábbi fordulóiban, legutóbb májusban, már többen is igazolták ezeket a súlyos állításokat.

Kulcsár Gergely amúgy vérbeli szélsőjobboldali botrányhős. Õ az, aki horogkeresztes leveleket küldött képviselőtársainak, és arról is hírhedt, hogy leköpte a zsidó áldozatok világhírű, megrázó "cipős" emlékművét a Duna-parton. Zsidóbérenceknek nevezte például a Jobbikon kívül az összes parlamenti frakció tagjait.

 

Mit látott a másik Jobbik-képviselő?

A szerdai tárgyalás legnagyobb meglepetése a Jobbik volt parlamenti képviselőjének, Rubi Gergelynek a vallomása volt! Az ex-képviselő ugyanis éveken át közösen bérelt lakást Kulcsár Gergellyel, így mindent "testközelből" láthatott.

Mivel a bíróság zárt tárgyalást rendelt el, Rubi Gergely arról, hogy mit vallott,  nem beszélhetett, de a %% kérdéseire a tárgyalást követően készséggel válaszolt.

A férfi 2010-ben Kulcsár Gergellyel együtt bérelt egy 3 szobás budapesti lakást a Parlament közelében, akkor mindketten országgyűlési képviselőként dolgoztak. A  nagy méretű reprezentatív lakás költségeit a magyar Országgyűlés fizette. Mindketten családos emberek voltak a Hajdúságból, hetente 3-4 napot töltöttek a fővárosban, persze többnyire a feleségük nélkül.

Buliközpont az Országgyűlés Hivatalának pénzén

Rubi elmondása szerint a lakásuk hamar egy "kvázi buliközponttá" alakult át.

 „Jártak fel hozzánk jobbikos képviselők, általában férfiak. Adott volt a hely, közel a Parlamenthez, szerencsére volt a közelben bolt is” – mondta Rubi, nyilvánvalóan arra célozva, hogy könnyű volt beszerezni az étel-ital utánpótlást.

A %% kérdésére, hogy közvetlenül ismeri-e azt - az akkoriban még kiskorú - hölgyet, aki többek állítása szerint titokban a családos Jobbik-képviselő szeretője volt, egyértelműen azt válaszolta, hogy igen.

„Első alkalommal egy rendezvényen találkoztam vele, ahol ő mint a jobbik ifjúsági tagozatának a tagja jelent meg. Arról beszélt nekem, hogy szeretne feljönni Pestre, látni a Parlamentet.

Mondtam, hogy ennek semmi akadálya, szívesen megszervezek az ifjúsági tagozat számára egy kirándulást, egy délelőtti Parlament- látogatást, majd egy ebédet, amire mindannyian együtt, busszal jöhetnének fel a fővárosba. Ebből azonban nem is lett semmi, és már ott is volt egy olyan érzésem, hogy ő valójában nem a Parlamentet szerette volna megnézni, inkább ismerkedni” – fogalmaz a korábbi parlamenti képviselő.

A jobbikos beidőzített egy bombát...

 „Legközelebb egy hét múlva találkoztam vele, teljes döbbenetemre a saját albérletemben. Mikor hazaértem és benyitottam, ott ült a konyhánkban Kulcsár Gergellyel, és sör volt a kezében. A laptop képernyőjét fordította felém, ahol valamilyen videót néztek Kulcsárral”

– mondja Rubi, aki pár perces ott tartózkodás után inkább elment az albérletükből. Igaz, hogy előtte figyelmeztette képviselőtársát:

„Én akkor ott csak egy mondatot mondtam, amit pontosan tudok idézni: Tisztában vagy azzal, hogy most élesítettél egy időzített bombát?” 

Reggel egy szál pólóban jött ki a kiskorú lány a képviselő hálószobájából...

Röviddel ezután ismét találkozott a kislánnyal.

"Másnap reggel a konyhában kávézgattam, amikor a kiskorú lány egy pólóban kijött Kulcsár Gergely szobájából”

– állítja Rubi, aki arra a kérdésre, hogy abban a bizonyos szobában hány ágy volt, pontos választ ad.

„Amikor egy ízben az albérletünkben aludt Kulcsár családja is, az én szobámat kérték kölcsön, mivel Gergely szobájában csak egy ágy volt…”

A Jobbik exképviselője szerint Debrecenben  nyílt titok volt Kulcsár Gergely és a kiskorú lány kapcsolata. A városban készült egy videófelvétel is, amin Kulcsár Gergely a tinilánnyal ül a Peron nevű kocsmában.

A bírónő a %%-ot arról tájékoztatta, hogy a tárgyalást elhalasztotta augusztus 28-ra, mivel beidéztetett még egy tanút, akit feltétlenül szeretne meghallgatni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?