Létrehozva: 2017.06.30.

Bíróságon vallott a Jobbik parlamenti képviselője: Kiskorú lány a hálószobában

Büntetõjogi felelõssége teljes tudatában vallott a Jobbik parlamenti képviselõje egy másik Jobbik-honatyára. Kiskorú lány a hálószobában. A lakást, a "buliközpontot" a magyar Országgyûlés Hivatala fizette.

 

Sorra vallottak a tanúk a Fővárosi Törvényszéken, bizonyítási eljárás zajlott:

Volt-e Kulcsár Gergely családos, ötgyerekes jobbikos politikusnak viszonya a párt ifjúsági tagozatának egy, még fiatalkorú tagjával?

Mint arról a %RIPOST% is beszámolt az ötgyerekes parlamenti képviselő Debrecen-szerte botrányt kavaró kapcsolatban állt egy, a Jobbik ifjúsági tagozatában tevékenykedő kiskorú lánnyal. A kínos esetet szóvá tevő jobbikosokat eltávolították a pártból... A bírósági eljárás korábbi fordulóiban, legutóbb májusban, már többen is igazolták ezeket a súlyos állításokat.

Kulcsár Gergely amúgy vérbeli szélsőjobboldali botrányhős. Õ az, aki horogkeresztes leveleket küldött képviselőtársainak, és arról is hírhedt, hogy leköpte a zsidó áldozatok világhírű, megrázó "cipős" emlékművét a Duna-parton. Zsidóbérenceknek nevezte például a Jobbikon kívül az összes parlamenti frakció tagjait.

 

Mit látott a másik Jobbik-képviselő?

A szerdai tárgyalás legnagyobb meglepetése a Jobbik volt parlamenti képviselőjének, Rubi Gergelynek a vallomása volt! Az ex-képviselő ugyanis éveken át közösen bérelt lakást Kulcsár Gergellyel, így mindent "testközelből" láthatott.

Mivel a bíróság zárt tárgyalást rendelt el, Rubi Gergely arról, hogy mit vallott,  nem beszélhetett, de a %RIPOST% kérdéseire a tárgyalást követően készséggel válaszolt.

A férfi 2010-ben Kulcsár Gergellyel együtt bérelt egy 3 szobás budapesti lakást a Parlament közelében, akkor mindketten országgyűlési képviselőként dolgoztak. A  nagy méretű reprezentatív lakás költségeit a magyar Országgyűlés fizette. Mindketten családos emberek voltak a Hajdúságból, hetente 3-4 napot töltöttek a fővárosban, persze többnyire a feleségük nélkül.

Buliközpont az Országgyűlés Hivatalának pénzén

Rubi elmondása szerint a lakásuk hamar egy "kvázi buliközponttá" alakult át.

 „Jártak fel hozzánk jobbikos képviselők, általában férfiak. Adott volt a hely, közel a Parlamenthez, szerencsére volt a közelben bolt is” – mondta Rubi, nyilvánvalóan arra célozva, hogy könnyű volt beszerezni az étel-ital utánpótlást.

A %RIPOST% kérdésére, hogy közvetlenül ismeri-e azt - az akkoriban még kiskorú - hölgyet, aki többek állítása szerint titokban a családos Jobbik-képviselő szeretője volt, egyértelműen azt válaszolta, hogy igen.

„Első alkalommal egy rendezvényen találkoztam vele, ahol ő mint a jobbik ifjúsági tagozatának a tagja jelent meg. Arról beszélt nekem, hogy szeretne feljönni Pestre, látni a Parlamentet.

Mondtam, hogy ennek semmi akadálya, szívesen megszervezek az ifjúsági tagozat számára egy kirándulást, egy délelőtti Parlament- látogatást, majd egy ebédet, amire mindannyian együtt, busszal jöhetnének fel a fővárosba. Ebből azonban nem is lett semmi, és már ott is volt egy olyan érzésem, hogy ő valójában nem a Parlamentet szerette volna megnézni, inkább ismerkedni” – fogalmaz a korábbi parlamenti képviselő.

A jobbikos beidőzített egy bombát...

 „Legközelebb egy hét múlva találkoztam vele, teljes döbbenetemre a saját albérletemben. Mikor hazaértem és benyitottam, ott ült a konyhánkban Kulcsár Gergellyel, és sör volt a kezében. A laptop képernyőjét fordította felém, ahol valamilyen videót néztek Kulcsárral”

– mondja Rubi, aki pár perces ott tartózkodás után inkább elment az albérletükből. Igaz, hogy előtte figyelmeztette képviselőtársát:

„Én akkor ott csak egy mondatot mondtam, amit pontosan tudok idézni: Tisztában vagy azzal, hogy most élesítettél egy időzített bombát?” 

Reggel egy szál pólóban jött ki a kiskorú lány a képviselő hálószobájából...

Röviddel ezután ismét találkozott a kislánnyal.

"Másnap reggel a konyhában kávézgattam, amikor a kiskorú lány egy pólóban kijött Kulcsár Gergely szobájából”

– állítja Rubi, aki arra a kérdésre, hogy abban a bizonyos szobában hány ágy volt, pontos választ ad.

„Amikor egy ízben az albérletünkben aludt Kulcsár családja is, az én szobámat kérték kölcsön, mivel Gergely szobájában csak egy ágy volt…”

A Jobbik exképviselője szerint Debrecenben  nyílt titok volt Kulcsár Gergely és a kiskorú lány kapcsolata. A városban készült egy videófelvétel is, amin Kulcsár Gergely a tinilánnyal ül a Peron nevű kocsmában.

A bírónő a %RIPOST%-ot arról tájékoztatta, hogy a tárgyalást elhalasztotta augusztus 28-ra, mivel beidéztetett még egy tanút, akit feltétlenül szeretne meghallgatni.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

origo.hu

Oroszország kemény megtorlásra készül

metropol.hu

Heti top – erre voltak kíváncsiak az olvasók

hirtv.hu

Ukrajnában a feleségeik jelentik fel a sorozás elől bujkálókat

metropol.hu

Szerdáig még bírd ki tankolás nélkül: komoly árzuhanás jön a hét közepén

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

origo.hu

Meglepő titkot árul el a házasságáról Vilmos herceg

travelo.hu

300 év után először mozdítják el helyéről Magyarország legidősebb nagyharangját

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

BOZÓT

Óráink vannak hátra, újra visszatérnek a fagyos reggelek

BOZÓT

Hatalmas a dugó Budapest határában, 10 kilométeres a kocsisor

POLITIK

Katonákat küldhet Ukrajnába az Egyesült Államok

POLITIK

Reális az atomháború veszélye

POLITIK

Korrupcióval gyanúsítanak egy ukrán minisztert

POLITIK

Vesztegetés: Megkezdődött a nyomozás a hídpénz-botrányban

POLITIK

Az oroszok két újabb települést foglaltak el

POLITIK

Magyar Péter titkolni próbálja Bajnaihoz fűződő kapcsolatát