BOZÓT

Betiltották a magyar viseletet a Jobbikban. Tilos lett a Bocskai-kabát

Ahogy korábban Vona Gábornak, most az exskinhead Sneidernek kellett átöltöznie, hogy így is kifejezze a Jobbik teljes irányváltását. Ez a pártnál szorgosan tevékenykedő Soros-tanácsadók határozott és "visszautasíthatatlan" kérése. Nincs több magyarkodás, nincs többé Bocskai-kabát.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A magyarázat nagyon egyszerű. A párt új szövetségesei, Gyurcsány Ferenc és a szocialisták ki nem állhatják a hagyományos, történelmi magyar ruhákat, például a Sneider Tamás által eddig szinte kizárólagosan viselt Bocskai-kabátot. Ha ezt venné fel a Jobbik elnöke, nem lennének hajlandók együtt mutatkozni vele. Megéri tehát átöltözni.

Sneider Tamás pedig mondhatni összecsapta a bokáját, és azonnal méregdrága, minimum 7-800 ezer forintos dizájnöltönyökre váltott.

A történet nem példátlan a gyakorta színváltó Jobbik háza táján. Korábban Vona Gábor is elhajította a gárdamellényt – pedig valaha abban esküdött fel a Parlamentben –, hogy a Soros- tanácsadók parancsára haladéktalanul új politikai kötődéseit jobban kifejező piros pulóverekre váltson.

A Soros-tanácsadók szavára hallgatva ugyancsak eldobta a történelmi hagyományokat megjelenítő Bocskai-kabátot Jakab Péter, a Jobbik nagyhangú, agresszív szóvivője is.

Neki volt a legsürgősebb, hiszen a tanácsadók elsőként őt küldték Gyurcsányékkal és a szocialistákkal barátkozni. Akik viszont annyira utálják a magyar történelmi ruhákat, hogy feltételül szabták a jobbikosok átöltözését.

Lett tehát nagy rohangálás, hogy Sneider pártelnök úrra a lehető legelegánsabb és legdrágább dizájnöltönyök kerülhessenek, méghozzá nem is egy, hanem legalább egy fél tucat. Gondosan titkolt, a Soros-tanácsadók által delegált stylistok vettek méretet, hoztak választékot a Jobbik elnökének.

Akárcsak jó barátjának, Márki-Zay Péternek is, akiről a közelmúltban derült ki, hogy egy RTL-es celeb lett a divattanácsadója. Õt és unokatestvérét, Hadházy Ákost is elvitték Budapest egyik legdrágább, olasz dizájnöltönyöket és kisebb vagyont érő bőrcipőket árusító zárt körű divatraktárába, ahol kedvükre válogathattak.

A Jobbik elnöke amúgy nem először vált ruhát, s ezzel együtt mondhatni világnézetet is. A húszas éveiben bőrfejű bandák vezéreként súlyos testi sértés miatt jogerősen börtönbüntetésre ítélt Sneider akkoriban még a bomberdzsekire esküdött, a Magyar Narancs újságírójának korábban még azt is megígérte, hogy élete végéig ebben a skinheadviseletben fog járni.

Mi jöhet még a méregdrága dizájnöltönyök után?

 

Soros György emberei a Jobbik tanácsadói

 A tőzsdespekuláns emberei hónapok óta tevékenykednek Sneider Tamás tanácsadóiként.

A Jobbik legutóbbi kongresszusán közvetlenül a pártvezetés mögött foglalt helyet például Teplán István, a Soros-egyetem egyik alapítója, aki Sneider legfontosabb tanácsadójának számít.

Arra, hogy Soros-tanácsadók lepték el a pártot, elsőként Volner János hívta fel a figyelmet egy Facebook-bejegyzésben. Valóságos névsorolvasást tartott, a Soros-tanácsadók jelenlétét bizonyító fotóval együtt.

A Soros-egyetem-alapító Teplán mellett Volner felsorolta Meszerics Tamást  a Soros-féle CEU programkoordinátorát, nem mellesleg volt SZDSZ-est, valamint Monika Ladmanovot, a Prágai Soros Alapítvány munkatársát, akit genderjogi aktivistaként, egy migránsokat segítő alapítvány munkatársaként, a melegfelvonulások lelkes reklámozójaként aposztrofál Volner János.

„Ezeket a Soros-embereket talán a legyek hordták össze? Nem érzitek, mennyire gáz ez?" – tette hozzá.

 

 

 

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?