BOZÓT

Berki Krisztián kirohant az ATV élő adásából

Berki Krisztián sértődötten rohant ki az ATV Egyenes beszéd címû mûsorából, mert szerinte Rónai Egon rosszindulatúan állt hozzá, mert ő nem MTK, hanem Fradi drukker.
  • Szerző: RIPOST

Parádés beszélgetés zajlott ma este az ATV stúdiójában, ahová azért hívták meg Berki Krisztián, mert nemrég bejelentette: elindul az őszi önkormányzati választásokon.  Az interjú azonban csak részben ért el átütő sikert, de a csattanó nem maradt el!

Szemmel láthatóan Berki Krisztián várta a beszélgetést, hiszen még a sminkszobából egy fotót is feltöltött a Facebook-ra arról, ahogyan készülődött. 

A médiaceleb a kedd esti Egyenes Beszéd vendége volt, ahol Rónai Egon próbálta megtudni tőle, miért döntött úgy, hogy elindul a főpolgármesteri székért, és kísérletet tett arra is, hogy kiderítse, hogyan akarja átformálni Budapestet. A siker azonban elmaradt, Krisztián ugyanis a programjáról csak augusztusban szeretne beszélni. 

Ennek ellenére a riporter nem adta fel, a főpolgármesteri babérokra pályázó celeb sorra kapta a keresztkérdéseket, ami láthatóan felbosszantotta őt. 

A meglepetést így hát nem a programjának egy jól eltalált pontja okozta, sokkal inkább a zárszó, amikor Krisztián felállt és sértődötten kisétált a stúdióból, mert úgy érezte, hogy a riporter nem kedveli őt. 

„Egon, úgy érzem, hogy én nem vagyok önnek szimpatikus. És tudom, hogy mi a problémája, az, hogy én Ferencváros drukker, ön pedig MTK-s, úgyhogy beszélgessen magával! 

Rónai Egon ezek után hangosan felnevetett és lekonferálta a beszélgetést. Alighanem hallunk majd még erről az interjúról, hiszen meglepő kijelentéseket tett a beszélgetés első felében:

  • Szeretné, ha októberi győzelme után Tarlós István egy évig tanácsadóként segítené munkáját. Ezzel együtt fontosnak tartja, hogy a jelenlegi főpolgármester nyugdíjba menjen. Általános szabályként pedig azt szeretné, ha 65 éves korában minden politikusnak nyugdíjba kellene mennie.

  • Berki szerint a kampányhoz szükséges energiája és pénze megvan. Úgy fogalmazott: a susogó húszezresek is belevándorolnak a zsebébe. Vannak partnerei, akik támogatni fogják kampányát, amely – mint mondta – várhatóan több mint százmillió forintba fog kerülni.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?