BOZÓT

A veszélyhelyzet 23. napján: Még mindig zsúfoltak a budapesti járatok!

Tele a padlás ígéretekkel a fővárosban, de a veszélyhelyzet 23. napján, vagyis péntek reggel is tömeg volt a tömegközlekedési járműveken. Egyre többen gondolják úgy, hogy Karácsony Gergely emberéletekkel játszik, ráadásul mintha nem is lenne ezzel tisztában!
  • Szerző: Ripost

Míg a budai kirándulójáratok teljesen feleslegesen közlekednek, elvétve akad egy-egy utas, addig azokon a busz, villamos és troli útvonalakon, amelyeken munkába járnak az emberek, képtelenség tartani nemhogy a másfél, de még a fél métert sem egymástól! Karácsony Gergely április 1-jével utasította a BKK-t, hogy a hétköznapi menetrendről térjen át a szombatira – nem gondolva rá, hogy az emberek nem azért vannak kevesebben, mert kirándulni járnak.

Péntek reggel a 4-6-os villamoson

A nagy felháborodást a főpolgármester úgy fogadta, mintha ő is tehetetlen kárvallottja lenne a BKK járatritkításainak: felült a buszra egy maszkban és csodálkozott. A BKK csütörtök este közölte: csak hétfőtől váltanak tanszüneti menetrendre. Lett is tegnap reggel megint tömeg egyes járatokon!

A 133 E horrorjárat

„Azt hittem, hogy észbe kapnak és nem veszélyeztetnek tovább minket, de a helyzet egyre rosszabb… Gratulálok a fővárosnak, ez a felelőtlenség netovábbja!” – nyilatkozta a -nak Barna Zsolt, aki reggel fél nyolckor készítette fotóit a 4-6-os villamoson. Karácsony Facebook-oldala is hemzseg a felelősségre vonó kommentektől. Sokan követelik, hogy legyen ingyenes a parkolás, mint más európai fővárosokban, de Karácsony Gergely tovább tököl, és persze ígéretből nincs hiány: majd hétfőtől…

És hogy mikortól parkolhatnak ingyen legalább az orvosok, ápolók, futárok, azok, akik most a fővárosiakat szolgálják? Erre Karácsonynak mindig van egy válasza: majd, ha…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?