BOZÓT

A Soros-szervezetek migránsokat mozgósítanak a vasárnapi választásokra

Az Európai Parlament uniós költségvetési forrásokból támogat egy bevándorláspárti, Soros Györggyel szorosan együttmûködő szervezetet, hogy mozgósítsa az "új európaiakat", azaz a bevándorlókat az EU választásra. Számos felmérés igazolta, hogy a bevándorlók hatalmas többsége a baloldali pártokra szavaz.
  • Szerző: Ripost

Az Európai Parlament létrehozott az uniós parlamenti választásokra egy mozgósító internetes oldalt - írja a Magyar Nemzet.

A ­Szavaznifogok.eu  a»This time I’m voting« saját állítása szerint független bármiféle politikai párttól és ideológiától. A kommunikációs tevékenység célja, hogy elősegítse a demokratikus részvételt az euró­pai választásokon.”

Ehhez képest a kezdeményezést támogató partnerszervezetek hatvanegy tagú listáján több bevándorláspárti szervezet is feltűnik. Köztük van például a Soros György támogatását is élvező Euro­pean Council on Refugees and Exiles és a Migration Policy Group (MPG).

Az MPG főtevékenysége a bevándorlók megsegítése, és a Szavaznifogok.eu oldal tájékoztatása szerint pénzt kaptak az európai választásokat támogató fellépésük „társfinanszírozására”.

A hatvanegy szervezetből összesen tizenkét szervezetnél szerepel ez a szöveg.

Az MPG önbevallása szerint elsősorban integrációval, migrációval foglalkozik.

Anyagaik közt több Magyarországot  a migránspolitika miatt bíráló elemzés is található.

A nyilvános adatokból kiderül, hogy az elmúlt években nemcsak Brüsszel pénzelte ezt a szervezetet, hanem Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa is. Az MPG fő donorai­nak felsorolásánál külön is feltünteti, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványtól is kaptak forrásokat.

Az MPG 2016-os jelentéséből szintén kiderül, hogy arra is kaptak pénzt Soros alapítványától, hogy az Európai Unión kívülről érkező bevándorlók szavazási aktivitását növeljék.

Az MPG fő feladat most a bevándorlók európai parlamenti választásokra történő mozgósítása. Az Európai Parlamenttől kapott forrásokból (!) honlapot indítottak (www.voteeuropa.eu/), amelynek segítségével nyolc országban (Belgium, Dánia, Franciaország, Görögország, Hollandia, Lengyelország, Németország és Olaszország) keresik meg a bevándorló választókat.

A projekt leírásában az MPG külön hangsúlyozza, hogy  a honosított migránsok, a menekültek és a „különböző hátterű” fiatalok mozgósítását, valamint e célra önkéntesek hálózatának megszervezését  vállalták.

Felhívják a figyelmet arra, hogy az elmúlt évtizedben közel ötmillió bevándorlót honosítottak. Arra is emlékeztetnek, hogy kutatások szerint a bevándorlók sokkal nagyobb arányban határozzák meg magukat „európaiként”, mint az Európában született állampolgárok.

A 2012-es Európai Társadalmi Felmérés adatai szerint pedig a pártválasztó németországi muszlimok ­70-90 százaléka valamely baloldali pártot érzi leginkább magához közelállónak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?