BOZÓT

A magyar férfi megdöbbentő vallomása: lányom, én 16 évig voltam drogos

András keményen kábítószerezett, most ő segít másoknak a leszokásban.
címkék:
  • Szerző: emta

Gajdos András életében a tizenhatos szám misztikus: ennyi éves volt, amikor a drog miatt kicsapták az iskolából, ennyi éven át volt drogfüggő, és tizenhat éves a lánya, akinek csak most merte elárulni, milyen életet élt egykor. Ma hasonló sorsú fiataloknak segít.

- Mit szólt a lánya az őszinte vallomáshoz?

Emészti. Fogunk még erről beszélgetni.

Hány évesen kezdte?

Tizennégy voltam.

Mit szóltak a szülei?

- Eleinte semmit, úgy tettek, mintha nem is látnák. Később megtudtam, hogy édesanyám a háttérben próbált valamiféle segítséget kérni, eredménytelenül.

Arról, hogy mi történt Andrással a középiskolában, hogyan szakított egy időre a szüleivel, majd hogyan sikerült leszoknia drogról, és most hogyan igyekszik megóvni saját gyerekeit, a csütörtökön megjelenő napilapban olvashat!

Segítenek annak, aki igényli
A komlói Leo Amici Alapítványnál bárki jelentkezhet az országból, aki abba akarja hagyni a drogozást. Az alapítványi intézet nyitott a droghasználat kapcsán pszichológiai, morális és testi szempontból nehéz helyzetbe került szenvedélybetegek fogadására. Jelentkezni lehet telefonon vagy emailben, amit felvételi beszélgetés követ. Ezen felépülőben lévő drogbetegek és segítő munkatársak vesznek részt.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?