BOZÓT

A magyar baloldal a parlamentben akar cirkuszolni

A Fidesz közleménye szerint nem vesznek részt a baloldal kezdeményezte rendkívüli ülésen.
  • Szerző: Ripost

„A baloldal az uniós költségvetési tárgyalásokból sem tanult semmit. Miután hazugságokat terjesztettek Magyarországról, és azt akarták, hogy hazánk rosszabbul járjon, most a magyar parlamentet próbálják cirkusszá változtatni. Ebben a kormánypártok nem vesznek részt.

A miniszterelnök az öt tárgyalási nap alatt 3 milliárd euróval többet szerzett az országnak annál, mint ami a korábbi igazságtalan javaslatban szerepelt és visszaverte azt a zsarolási kísérletet, hogy a pénz felhasználását elfogult politikai feltételekhez kössék. Ez siker minden magyar számára. A hazai baloldal ezt viselje el, hagyjon fel a Magyarország ellen folytatott politikával és ne cirkuszoljon” – olvasható a Fidesz közleményében.

Dömötör Csaba Facebook-bejegyzésben reagált a baloldali próbálkozásra. Posztjában többek között ezt írja:

„Sajnáljuk, és végtelenül szomorúnak találjuk, hogy a baloldali ellenzéki pártok a költségvetési vita során mindvégig az ország érdekei ellen politizáltak, és ugyanolyan lejárató kampányt folytattak, mint a járvány elleni védekezés legnehezebb heteiben. Már csak ezért sem tartjuk indokoltnak, hogy az általuk kezdeményezett parlamenti színjátékban részt vegyünk.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?