BOZÓT

A DK harcot hirdet Botka ellen: Igazi hadüzenet

Pontokba szedve támadják keményen az MSZP miniszterelnök-jelöltjét...
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Az Európa Kávézó, illetve Nyugati fény nevű internetes portáljaikon - melyek cikkeit többnyire Gréczy Zsolt a DK szóvivője és Vágó István a párt elnökségi tagja írja - továbbra is újabb cikkekben, pontokba szedve támadják, sőt szidalmazzák Botkát.

Például így:

"Kiderült, hogy Botka elképesztő luxusutakon élvezi a búvárkodást, letagadta a több milliós Rolex órát és hamis vagyonnyilatkozatot adott be, amelyen nem tüntette fel ingatlanának gyarapodását

A Fizessenek a gazdagok szlogen sikertelen és igazságtalan. Ha az X-faktor zsűrijében ülnénk, most azt mondanánk: nem jött át. De akinek mégis, azt inkább taszítja ez a szlogen, amelyet az ötvenes években Rákosi Mátyás használt

Botka közvetlen politikai környezete egy parkolási ügyben és a Szeviép története miatt bíróság előtt áll..."

 

Egy másik cikkben ezt kérdezik:

"De hogyan lesz hiteles Botka harca a gazdagok ellen, ha ő maga is eltitkolja a vagyonát? Hogyan fog ő tisztességesen adót fizetni, ha letagadja, vagyis a vagyonnyilatkozatában nem tünteti fel a milliós Rolex órát, és nem írja be azt sem, hogy új területet vásárolt a házához?"

Megint másutt erről írnak:

"Botka decemberben jelentkezett be pártja miniszterelnök-jelölti posztjára. Azóta négy hónap telt el, és érdemi növekedésnek nyoma sincs. Botka országjáró utcafórumai megbuktak, 30-50 ember lézeng a rendezvényeken. 

Ugyan az MSZP május végi kongresszusa meg fogja erősíteni a szegedi polgármestert miniszterelnök-jelöltként, de renoméját már kikezdte a vagyonosodása. (...)

Botka története - bárhogy is fényezze az MSZP - egyelőre kudarc. Hol az egymillió új szavazó? Hol a korábban ígért közös lista? Hol az ellenzéki egység Botka mögött? Ezekre a kérdésekre a szocialistáknak akkor is válaszolnia kell, ha a május végi kongresszusukig még gyártatnak néhány házi felmérést Botka László nemlétező mennybemeneteléről..."

- írják a DK internetes portáljain.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?