BOZÓT

7 kínos kérdés az akadémiai kéjbarlang ügyében

A Ripost összeszedte a kétségkívül kínos ügy leginkább megválaszolásra szoruló kérdéseit. Ki rendelte például a "rekreációs szoba" fedőnévvel illetett kéjbarlang berendezését a Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézetében? Ki terveztette és hogyan számolták el a szexklubok stílusát idéző szív alakú franciaágyat?
címkék:
  • Szerző: Ripost

A 7 kérdése a kéjbarlang ügyében

1. Kinek az ötlete volt a szív alakú ággyal berendezett kéjbarlang a magyar tudomány egyik fellegvárában, a Számítástechnikai Kutatóintézetben?

2. Ki tervezte és milyen instrukciók alapján a szív alakú ágyat?

3. Melyik kárpitosműhelyben készült a Magyar Tudományos Akadémia hivatalos megrendelése alapján, ki döntött a bordó kárpit ügyében?

 

4. Miről állították ki a számlát és hogyan számolták el a költségeket?

 

5. Kik feküdhettek és kinek a döntése alapján a szív alakú ágyra, kik kaptak kódot a szobácska használatához?

 

6. Ha állításuk szerint nem szexuális együttlétre hozták létre a szobát a tudományos intézetben, miért rendezték be úgy, mint egy szexklubot?

 

7. Ha azóta már eladták a kéjbarlang szív alakú ágyát, ki vette meg és mennyiért? Hogy vitték ki az épületből? Láthatták a munkatársak vagy éjszaka csempészték ki az épületből?

 

Kérdéseinket eljuttatjuk a Magyar Tudományos Akadémiai Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetéhez, ahol a rekreációs szobának becézett kéjbarlang található (volt?).

Ha valóban lebontották, szívesen megmutatnánk a helyét.

A kéjbarlangot leleplező videó itt tekinthető meg:

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?