BOZÓT

24 órás ügyeletben törlik a Jobbikban a Vonát szidalmazó nyugdíjasok véleményét

Vona Gábor talán fel sem fogja, hogy mekkora abroszt rántott magára. Ahelyett, hogy bocsánatot kérne, egyre jobban belegabalyodik.
  • Szerző: RIPOST

Emlékeznek még Gyurcsány otromba beszólására, miszerint megérti azokat akik "öregecskedő feleségüket" fiatalabb hölgyre cserélik? Vona nyugdíjasokat alázó sorozatos beszólásai után ez bunkóság már legfeljebb csak ezüstérmes lehet a Tahó Magyar Politikusok örökrangadóján.

Ráadásul Vona, ahelyett, hogy köntösét                             ( gárdamellényét) megtépve szórná a fejére a hamut, naponta rátesz még egy lapáttal.

A helyzet már olyannyira eszkalálódott, hogy a Jobbikban külön "törlőbrigádot" hoztak létre a  Vonát szidalmazó vélemények eltüntetésére. Az a dolguk, hogy a lehető leghamarabb töröljék a pártelnököt szidalmazó nyugdíjasok bejegyzéseit a Facebookról.

Mint ismeretes a Jobbik elnöke azon hergelte fel magát, hogy a politikájával sok idős embert is magára haragított, akik különféle jobbikos politikai rendezvényeken szóvá is tették mindezt.

Ezért aztán Vona jól megmondta a magáét, mit is gondol az idős emberekről

"Jönnek a remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul és hörgik fel a XX. század minden traumáját.

Húzzák maguk mögött a kis bevásárlókosarukat, és ne szépítsük, a szemeikben gyűlölet lobog, a szájukból pedig a szennyvíz folyik."

Néhány napja a felesége, Vona Krisztina fokozta a fokozhatatlan. Miután férjével együtt ismét találkozott velük egyet nem értő nyugdíjasokkal, hát ő is kifakadt rájuk.

"Állunk a pénztárnál, mögöttünk egy nyugdíjas hölgy. Pillangószemüvege mögött forgatja a szemét, a hányinger kerülgeti a láttunkra. Mikor Gábor átáll a pénztár pakoló részéhez, tehát tisztes távolságra az asszonyságtól, az sziszegve odasúgja nekem: – Mocskos gazemberek! Ezek lennénk mi, a mocskos gazemberek."

Időközben, ahogy az Origo hírül adta, Vona Facebook profilját elárasztották a nyugdíjasok felháborodott bejegyzései. Nem győzik törölni őket a Jobbik ügyeletes moderátorai.

A %% információi szerint éjjel-nappal működő cenzorbrigádot állítottak fel a felháborodott kommentek villámgyors eltüntetésére...

Az ügyeletesek folyamatosan résen vannak, de így is a nyilvánosság elé kerül ideig-óráig néhány  Vonát mélyen elítélő vélemény, amiből az Origo munkatársai is összegyűjtöttek jó néhányat. Íme az egyik:

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?