POLITIK

Botka üdvöskéje meggyilkolná Orbánt és Semjént

Orbán Viktor halálát kívánja Botka László képviselőjelöltje. Szeged MSZP-s polgármesterének embere, Koromné Fenyvesi Rozika szerint a magyarok ősei nőket erőszakoló állatok, emellett pedig bevándorlók is, ezért ő is befogadná a menekülteket a városba – olvasható a PestiSrácok.hu-n.
  • Szerző: ripost

Az ellenzéki Koromné Fenyvesi Rozika egyébként már régóta terjeszti a gyűlöletet a közösségi felületeken, amiket bizonyítanak Facebook-bejegyzései is. “Magyarország miniszterelnöke fasiszta”, “sok a hülyítő, még több a meghülyített”, “idióta vezető idióta nemzetet vezet” – ilyen és ehhez hasonló durvaságokat böfögött fel magából Botka embere a közösségi oldalon.

Koromné Fenyvesi Rozika az ellenzék többi jelöltjéhez hasonlóan nem kerületi problémákkal, vagy egy település fejlesztésével foglalkozik, ő is politikai eszközként, bástyaként tekint a pozíciókra, ahonnan a Fidesz-KDNP-re lehet lövöldözni. Rozika olyan mértékű buzgalommal végzi a rábízott gyűlölködést, hogy rendszerszinten is rendet tenne, csak éppen ezt úgy képzeli el, hogy meggyilkolja Orbán Viktort és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest.

Rozika másik meredek kijelentése az, hogy szerinte a magyarok is bevándorlók és még nőket erőszakoló állatok is, vagyis Szegednek be kellene fogadni a migránsokat.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?