KÜLFÖLD

Bolgár bevándorlók erőszakoltak meg egy 18 éves lányt Duisburg mellett

A gaztettre úgy derült fény, hogy késő este az egyik közeli házban lakók kutyái nyugtalankodni kezdtek, majd a tulajdonosok felfedezték a megerőszakolt nőt és még két fiatalkorút a kertjük mögötti gazos területen.
  • Szerző: SZM

Duisburgban elkezdődött annak a bolgár bandának a büntetőpere, melynek tagjai még júliusban egy park melletti bozótosba rángattak és megerőszakoltak egy 18 éves német lányt az észak-rajna-vesztfáliai Mülheim an der Ruhrban. A gaztettre úgy derült fény, hogy késő este egy közeli házban lakók kutyái nyugtalankodni kezdtek, majd a tulajdonosok felfedezték a megerőszakolt nőt és még két fiatalkorút a kertjük mögötti gazos területen. A gazdik felhívták a rendőrséget, s bár a fiúk időközben elszeleltek, később mindannyiukat elkapták.

A bíróság most három, már Németországban élő bevándorló ellen emelt vádat, akik mindannyian 14 évesnél idősebbek. A bozótosban elfutott fiúkról úgy tudni, hogy ők 12 évesek. Az eset után számtalan bejegyzés született a médiában arról, hogy Németországban csökkentsék le a büntethetőség korhatárát 12 éves korra.

Az egyik 14 évesnél idősebb gyanúsított máris börtönben ül, mert az ügyészség adatai szerint ugyanazt a 18 éves lányt már korábban is megerőszakolta.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?