POLITIK

Berki bejelentkezett a főpolgármesteri vitára

Miután az izomceleb bejelentette, hogy több mint 10 ezer aláírást sikerült összegyűjtenie, egy új videóban gratulált majd hadat üzent az ellenfeleinek. Még a főpolgármesteri vitára is bejelentkezett.
  • Szerző: Ripost

Berki Krisztiánnak is sikerült összegyűjtenie az 5 ezer ajánlást, így már ő is hivatalos főpolgármester-jelölt. Berki legújabb videójában gratulált az ellenfeleinek, de egyúttal kemény üzenetet is küldött nekik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Először is szeretnék gratulálni kollégáimnak, Karácsony Gergelynek, Puzsér Róbertnek és Tarlós Istvánnak, hiszen nekik is sikerült a várva várt 5 ezer aláírást összegyűjteniük. Mindannyian főpolgármester-jelöltek vagyunk, de csak egy maradhat! Tudom, hogy könnyebb lenne nélkülem, de azt is tudom, hogy tudják, én meg tudom csinálni, de előre szólok: ha lesz vita, én ott leszek, hiszen a Forma-1 sincs Ferrari nélkül, vita sincs Berki nélkül!

Időközben azt is kisorsolták, hogy milyen sorrendben lesznek a nevek a szavazólapokon. Tarlós István az első helyen, utána Berki Krisztián következik, Karácsony Gergelynek az utolsó, az ötödik hely jutott. Szegényt még az ág is húzza!

 

És ezeket olvastad már?