INSIDER

Berki 40 milliós kérdése Vágóhoz: Hogy indulhat a Jobbik támogatásával?

Tovább száguld az ellenzéki roncsderbi. Most a Jobbik által támogatott Vágó István próbált beszólni az izomcelebnek, aki egy frappáns poszttal reagált a bukott kvízmester szavaira.
  • Szerző: Ripost

Újabb szintre lépett az ellenzéki cirkusz. Berki Krisztián a múlt héten több videót is készített arról, hogy Karácsony Gergely alkalmatlan polgármestersége alatt milyen áldatlan állapotok alakultak ki Zuglóban. Az igazságot látva vélhetően ezt nem tudta feldolgozni Vágó István, így szokásához hűen a Facebook oldalán kezdett el írogatni. A bukott kvízmester jobb híján csak Berki öltözködését tudta górcső alá venni, és viccesnek szánt, ám igen kínos Facebook-bejegyzésben tette szóvá, hogy miért visel terepszínű rövidnadrágot zakóval a főpolgármester-jelölt.

Fotó: Instagram

Nos, nem sokat kellett várni Berki 40 milliós kérdésére… Legújabb Instagram-videójában a DK-s jelöltnek a nadrágproblémánál jóval kellemetlenebb kérdést tett fel.

„Én független vagyok, senki, semmilyen szervezet, semmilyen párt nem finanszírozza a kampányomat, csak a barátaim és jómagam. De engedje meg, hogy én is kérdezzek Öntől valamit: Több mint egy évvel ezelőtt Ön azt mondta a Jobbikra, hogy ez egy szélsőjobboldali párt, ön pedig demokrata, illetve a Demokratikus Koalíció tagja. Akkor, hogy lehet, hogy Ön mégis az idei önkormányzati választásokon önkormányzati képviselőjelöltként a Jobbik támogatásával indul? Milyen értékek szerint tud majd Ön együtt dolgozni a Demokratikus Koalícióval és a Jobbikkal? Azt kívánom Önnek Vágó úr: Legyen Ön is milliomos!”

– mondta a videóban Berki Krisztián.

(A videó a képre kattintva megtekinthető)

Vágó úr, legyen ön is milliomos a Jobbik Magyarországért Mozgalom támogatásával🤓 Örülök, hogy egymásra találtak😎 Berki Krisztián Főpolgármester jelölt #vagoistvankerdeserevalaszolva #bb #berkibudapestert #fopolgarmesterleszek

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?