HARCÉL

Az LMP törvényben tiltaná a Czeglédy-félék önkormányzati megbízásait

Az LMP törvénnyel kényszerítené az önkormányzati vezetőket arra, hogy a Czeglédy Csabához hasonló múltú emberekkel a települések ne köthessenek szerződést- mondta az ellenzéki párt parlamenti képviselője a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.
  • Szerző: RIPOST

Csárdi Antal szerint elfogadhatatlan, hogy egy olyan ember világítja át az újbudai és erzsébetvárosi önkormányzatot, aki büntetett előéletű és jelenleg is eljárás folyik ellene. A politikus közölte, hogy a javaslatok kidolgozásába a Momentumot is be szeretnék vonni.

A hétfői Magyarország élőben című műsorban Földi-Kovács Andrea vendége Csárdi Antal, az LMP országgyűlési képviselője volt.

Kiosztották a posztokat a fővárosban, az LMP szerint nem tekinthető pozitív tendenciának az, hogy a régi szocialista elit kétes megítélésű tagjai kapnak pozíciókat a fővárosban és ezzel részesei lesznek a város vezetésének.

Meglepődtek ezen a lépésen? – tette fel első kérdését a műsorvezető Csárdi Antalnak.

Azt gondolom joggal lepődtünk meg, hogy egy ilyen döntés született – hangzott el a gyors reakció Csárdi Antal szájából.

Mindez azért fura, hiszen a DK és a szocialista párt is azt állítja, hogy az előzetes egyeztetéseken senkinek nem volt kifogása ellenük – fűzte hozzá Földi-Kovács Andrea.

Czeglédy Csaba megbízásai kiverték a biztosítékot az ellenzéki pártok között, a Momentum mellett az LMP-nél is. A politikus szerint rossz üzenete van annak, hogy a megújuló baloldal visszanyúl ezekhez a személyekhez.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?